Fenerbahçe maçı TV8,5 veriyor mu? Olympiakos Fenerbahçe maçı kaçta hangi kanalda?

Tüm Türkiye bugün Fenerbahçe'nin maçına kilitlenmiş durumda. Maçı izlemek isteyenler maça az bir zaman kala arama motorlarında araştırmalara başladı. Fenerbahçe maçı TV8,5 veriyor mu? Olympiakos Fenerbahçe maçı kaçta hangi kanalda? İşte detaylar..
Fenerbahçe maçı TV8,5 veriyor mu? Olympiakos Fenerbahçe maçı kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe bugün UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde rakibi ile karşı karşıya gelecek. Yunanistan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak olan sarı lacivertlilerin karşılaşmasını hangi kanal verecek, maç saat kaçta oynanacak?

Fenerbahçe Konferans Ligi’nde zorlu rakibi Yunanistan’ın deplasmanında sahaya çıkacak. Sarı lacivertliler bugün rakiplerini yenmek için Yunanistan’da olacaklar.

KADRODA 3 İSİM OLMAYACAK

Aktarılan haberin detaylarına göre İsmail Kartal’ın ekibinde bu akşam 3 isim forma giyemeyecek. Sakatlıkları hala devam eden Mert Hakan Yandaş, Dijiku ve Joshua King bu maçta olmayacak. Peki, muhtemel 11’de hangi isimler olacak?

Fenerbahçe’nin bu akşamki karşılaşmada sahaya çıkacağı muhtemel 11 şu şekilde olabilir:

“Livakovic, Osayi, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko”

KARŞI TAKIMIN SON MAÇI: 5-1

Fenerbahçe’nin bu akşamki rakibi Olympiakos’un son karşılaşması Lamia takımıylaydı. Kendi liginde karşı takımı 5-1 yenen Olympiakos’un bugün nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu.

FENERBAHÇE OLYMPİAKOS FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

İzleyiciler karşılamanın hangi kanalda ve saat kaçta olacağını merak ediyor. Yunanistan’da oynanacak olan karşılama TSİ 19.45’te başlayacak. Karşılaşmanın hakemi İsviçreli Sandro Scharer olacak. Karşılama Acun Ilıcalı’nın platformu olan EXXEN’de yayınlanacak. Karşılaşma TV8 ya da TV8,5’da yayınlanmayacak.

Öte Yandan aktarılan son habere göre PFDK, Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçında 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve 4 milyon 4 TL para cezasına çarptırılmasına karar verildi.