Deplasmanda aldığı 3 puanın 2’sini evinde bıraktı

Geçen hafta Sakaryaspor’u deplasmanda yenen 2-0 yenen UTAŞ Uşakspor, evinde Diyarbakır Amedspor’a 2 puan kaptırdı.
Deplasmanda aldığı 3 puanın 2’sini evinde bıraktı

Ev Sahibi takımın sol beki Ahmet’in çift sarıdan kırmızı kart grdüğü maçta son 10 dakikayı 10 kişi tamamlayan UTAŞ Uşakspor, Amedspor ile 0-0 berabere kaldı.

SARI KARTLAR: EKREM SÜTÇÜ,ENDER KILIÇ DOĞAN SEÇKİN ŞAVKIN  (UTAŞ UŞAKSPOR)  HASAN KÜÇÇÜK, İLYAS AKAN (AMEDSPOR)

KIRMIZI KART: AHMET AKTAŞ (DK.27 VE DK 81 ÇİFT SARI UTAŞ UŞAKSPOR)

UTAŞ UŞAKSPOR: 0

AMEDSPOR: 0

Dakikalar 6’yı gösterirken Nurettin’in ceza sahası yayı üzerinden düzgün ver sert vuruşunu kaleci Erdi ayağı ile çıkardı. Dönen topu tamamlayan Tayfur Emre’nin golünü  Hakem Batuhan Gültek ofsayt gerekçesi ile vermedi.

10. Dakikada Mansur’un 30 metreden şutunu kaleci Ersin yatarak kolayca aldı.

14. Dakikada Oğuzhan kayar’ın ortasına Nurettin’in röveşata vuruşu az farkla auta gitti.

24. Dakikada Ahmet rakip forveti düşürünce ilk sarı kartını grdü, Faul atışını kullanan Umut’un sert vuruşunda top üst direğe çarparak auta çıktı.

35. Dakikada Rıdvan’ın kestiği topu kale nünde Yiğitcan Uşak forvetlerindne nce davranarak kornere gönderdi. Kornerden gelen topa iyi yükselen Ender’in kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.

İKİNCİ YARI

57. dakikada Oğuzhan’ın orta sahadan araya attığı topa hareketlenen Murat Erol Gürbüz, topu kaleci Erdi’nin üzerinden aşırtmak istedi. Erdi son anda topu tokatlayarak uzaklaştırdı.

69. dakikada Ahmet’in ara pasına hareketlenen Ekrem, Rıdvanı gördü Rıdvan’ın vuurşunu kaleci Erdi ayakları ile çıkardı.

85. dakikada Tayfur Emre, Ekrem ve Kerem paslaşmasında topa en son vuran Kerem’in vuruşu kaleci Ekrem’e çarpınca maç 0-0 berabere bitti.

“POZİSYON BİLE VERMEDİK AMA GOL ATAMADIK”

Maçtan sonra kısa bir değerlendirme yapan UTAŞ Uşakspor Teknik Direktörü Hakan Şapcı, “İyi oynayan taraf bizdik. Rakibe pozisyon bile vermedik. Çok da gol pozisyonuna girdik. Ama şanssızlığımızı bir türlü kıramadık. Gol kaçırmalara mutlaka bir çözüm bulmalıyız. Mazeret olarak söylemiyorum ama bu rakibimiz Amedspor içinde geçerli. He riki takımda hafta içerisinde oynadığı kupa maçının yorgunluğunu yaşadı” dedi.