Denizlispor seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldı

15 gün önce yapılan genel kurulda belirlenen yönetimden bazı isimlerin istifa etmesinin ardından yeni kongre kararı alındı. Başkan Yıldırım yeniden kongreye gidiyor!
Denizlispor seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldı

DENİZLİ (İHA) - Bir alt lige düşmesi kesinleşen Denizlispor'da sular bir türlü durulmuyor. Yaklaşık 15 gün önce yapılan kongre'de Ahmet Yalın Yıldırım kulubün yeni başkanı olarak seçilerek göreve başlamıştı.

Kulupte açıklanan borç bilançosu büyük yankı uyandırmış ve tepki çekmişti. Yeni yönetimde yer alan pek çok isim peş peşe istifa kararı alırken Başkan Yalım yaşanan istifalar sonrasında mecbur olarak yeniden kongreye gitmek zorunda kalmış. Böylelikle 14 Mayıs tarihinde yapılan kongrenin ardından 8 Haziran tarihinde yeniden kongre kararı aldı.

DENİZLİSPOR'DA YENİ YÖNETİM BİR KERE DAHA SEÇİME GİDİYOR!

Denizlispor tarafından yapılan açıklamada, “08.06.2024 Cumartesi günü saat 15.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gündeme göre yapılmasına, toplantıda ekseriyanın sağlanamaması veya herhangi bir sebeple ertelenmesi halinde 24.06.2024 Pazartesi günü 18:30’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda pandemi şartlarına uygun olarak yapılmasına karar verildi” ifadeleri yer aldı.

Yapılan açıklama büyük yankı uyandırırken Denizlispor'da başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Yayın Yıldırım'ın peş peşe gelen istifalar sonrasında zorunlu olarak kongre kararı aldığı ifade edildi. Kulüpte yaşanan sorunun kaynağı olarak ise açıklanan borç bilançosu gösterildi.