Denizli'de yurtlar arası futbol turnuvası başladı

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen spor turnuvaları kapsamında Denizli'de yurtlar arası Futbol Grup Şampiyonası düzenleneceği açıklandı.
Denizli'de yurtlar arası futbol turnuvası başladı

10 ilden toplam 250 sporcunun katılacağı Futbol Grup Şampiyonası Denizli'de düzenleniyor. 29 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan turnuva 3 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. Kınıklı Spor Kompeksinde oynanacak olan maçlarda takımlar final biletini kazanmak için birbirleri ile mücadele edecekler.

FUTBOL GRUP ŞAMPİYONASINA DENİZLİ EV SAHİPLİĞİ YAPACAK!

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün geleneksel spor turnuvaları kapsamında Futbol Grup Şampiyonası 29 Nisan – 03 Mayıs 2024 tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. 10 ilden 250 sporcu katılacağı organizasyonda maçlar Kınıklı Spor Kompleksinde oynanacak. Denizli’de sportif organizasyonlar hız kesmeden birbiri ardına devam ediyor.

“Kredi ve Yurtlar Spor Oyunları” adı altında ülke genelinde düzenlenen organizasyonlardan Futbol Grup Şampiyonası Denizli’de gerçekleşecek. Ev sahibi Denizli’nin yanı sıra İzmir, Manisa, Muğla, Kütahya, Afyon, Aydın, Eskişehir, Bilecik ve Balıkesir illerini temsil edecek takımlar Futbol Grup Şampiyonasında final bileti alabilmek için mücadele edecek. Grup maçları sonunda birinci olan takım Ankara’da yapılacak Türkiye Finallerine katılım hakkı elde edecek. Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğünde şampiyona için hazırlıklar sürüyor.

Gençler arasında sporu teşvik etmek amacı ile yurtlar arasında sportif faaliyetler devam ederken düzenlenen turnuvalar ile aynı zamanda gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerinin de desteklenmesi amaçlanıyor. Denizli olarak Futbol Grup Şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman tüm takımlara şampiyonada başarılar diledi.