Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu maçları şifresiz olarak TRT ekranlarından yayınlamayı vadetti

14 Mayıs tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde barajı geçen bir aday olmadığından 28 Mayıs Pazar günü seçimin yenilenmesine karar verildi. 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden halka seslendi.
Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu maçları şifresiz olarak TRT ekranlarından yayınlamayı vadetti

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu maçları şifresiz olarak TRT ekranlarından yayınlamayı vadetti - Türkiye, 14 Mayıs tarihinde 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili adaylarını belirlemek üzere sandık başına geçti. Cumhurbaşkanlığı için son anda yarıştan çekilen Muharrem İnce'nin yanı sıra Sinan Oğan, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı. Adaylardan herhangi birisi yüzde 50+1 barajına ulaşamadığından bu seçimlerin tekrar edilmesine karar verildi. 

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yapılan açıklama ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 28 Mayıs Pazar günü 2.Turu ile tekrar edilmesine karar verilirken adayların da yalnızca Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan olacağı açıklandı. Cumhurbaşkanı adayı olarak yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden vatandaşlarla iletişim kurmaya devam ediyor. Son olarak Twitter hesabından yayımladığı bir açıklamada TRT ile vatandaşları barıştıracağını belirtti. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN MAÇ VAADİ

Cumhurbaşkanlığı seçimine bir gün kala adaylardan vaatler gelmeye devam ediyor. Konuyla ilgili bir hamle de Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.  Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla maçların TRT'den şifresiz yayınlanacağını vadetti. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla maçların TRT'den şifresiz yayınlanacağını söyledi. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Seçimi kazandıktan sonra, ilk imzalayacağım kararnamelerden biri, maçların artık şifresiz olarak TRT’de yayınlanmasını sağlamak. Milletin küçücük zevklerini bile çaldılar. Böylece milleti TRT’yle de barıştıracağım ve TRT gerçekten milletin kanalı olacak" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun bu vaadi sosyal medyada oldukça olumlu karşılanırken etkileşim rekorları kırmaya devam ediyor.