Bölmespor şampiyon gibi

Uşak 1.Amatör Lig ekiplerinden Bölmespor tüm kulvarlarda başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.
Bölmespor şampiyon gibi

A klasmanda Uşak ilini Bölgesel Amatör Lig(BAL)'da taşıyıp temsil etmek isteyen Bölmespor Play-Off'larda namağlup yoluna devam ederek liderliğini sürdürüyor,

Alt yapıda Teknik Direktör Hasan Özdemir yönetiminde başarıdan başarıya koşuyor. Son 3 sezonda U15,U19, yaş branşlarında şampiyonluk yaşayarak Uşak ilini gururla Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Bu sezonda 2 haftada hem U15 hemde U17 yaş branşlarında başarı yaşayarak şampiyonluğu göğüslediler.Alt yapılardan ve yaz spor okullarından kazanıp yetiştirdigi gençler ile günümüz Uşak futboluna damga vurabilecek düzeyde .

Uşak U17 Ligi'nde; Uşak Vefaspor, Turan İdman Yurdu, Bozkuş Stadspor, Eşme Belediyespor ve Yayalarspor ile mücadele eden Bölmespor, sezon sonunda namağlup şampiyon oldu.

Ligde oynadığı 10 karşılaşmada 9 galibiyet ve 1 beraberlik alan Bölmespor'lu gençler, rakip fileleri 32 kez havalandırırken, kalesinde 3 gol gördü, takımın en golcü ismi ise 16 gole imza atan Yunus Emre Günay oldu.

Uşak U15 Liginde; Uşak Vefaspor, Bozkuş Stadspor, Renotek Eğitimspor, Kabaklar Gençlikspor ve Alahabalıspor ile mücadele eden Bölmespor, sezon sonunda  şampiyonluğunu ilan etti.

Sezon sonunda  10 haftada 9 galibiyet, 1 mağlubiyet  alan Bölmespor'lu gençler, rakip fileleri 30 defa havalandırırken, kalesinde ise 7 gol gördü, takımın en golcü ismi 18 gole imza atan Emre Coşkun oldu.

Teknik Direktör Hasan Özdemir; "Gençlerimin hepsi ile gurur duyuyorum, teker teker alınlarından öpüyorum, sezon başından beri istediğimiz şampiyonlukları bileğimizin hakkıyla kazandık. Basit olmadı zor anlar yaşadık, zorlu şartlarda mücadele verdik ve en güzeli bu mücadelelerin karşılığını Cenabı Allah tarafından fazlasıyla aldık.Bu gururu sevinci yaşamak güzel bir anı, her sezon olduğu gibi bu sezonda istikrarlı bir şekilde inşallah Türkiye Şampiyonasında ilimiz için en iyi mücadeleyi vereceğiz. Bizler kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz, tüm yönetici arkadaşlara, başkanımıza ve gençlerimizi her daim destekleyen önem veren sporseverlere teşekkür ederim" dedi.