Bodrum maçı seyircisiz oynanacak

UTAŞ Uşakspor Bodrum deplasmanına seyircisiz gidecek. Güvenlik gerekçesiyle alınan karar UTAŞ Uşakspor Kulüp Yönetimi tarafından kınandı.
Bodrum maçı seyircisiz oynanacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden UTAŞ Uşakspor 12. haftada Bodrum’a konuk olacak. Deplasmanda Bodrum Belediye Bodrumspor ile mücadele edecek UTAŞ Uşakspor içinse skandal bir karara imza atıldı. Alınan kararla birlikte Uşaksporlu taraftarlara 'yüksek riskli maç' nedeniyle deplasman yasağı getirildi. Getirilen yasaksa UTAŞ Uşakspor Kulüp Yönetimi tarafından kınandı.

Her yıl yüz binlerce insanın Bodrum’a tatil yapmak amacıyla gittiğini ve her türlü önlemin alındığını dile getiren UTAŞ Uşakspor Kulüp Yönetimi, 200 kişilik bir taraftar grubunun risk unsuru olarak değerlendirilmesini eleştirdi.

Yapılan açıklamada şunlar paylaşıldı:

“200 kişilik UTAŞ Uşaksporlu taraftarımızın güvenliğini alamayacak gibi lanse edilen bu olayı tamamen Bodrumspor yönetiminin işgüzarlığı olarak görüyoruz ve kınıyoruz. Aramızda hiçbir husumetin olmadığı Bodrumspor kulübü ile 4 yıl önce Bölgesel Amatör Ligi'nde 2 maçta (içeride ve dışarıda) karşılaşmış olup maç sonuçlarının berabere bittiği müsabakada hiçbir olayın yaşanmadığı halde Bodrumspor yönetiminin böyle bir yasağı aldırmasının arkadaşında ki nedeni anlamış değiliz. UTAŞ Uşaksporlu taraftarımız her zaman ve her yerde birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile evinde misafirlerini ağırlamış, aynı ruhu deplasmanlarda da yaşatmıştır. UTAŞ Uşakspor Yönetim Kurulu olarak böyle bir kararın alınmaması hakkındaki yoğun çabalarımız maalesef sonuç vermemiş olup bu yanlış uygulamadan bir an önce vazgeçilmesini temenni eder kamuoyuna saygıyla belirtiriz.”

Maç, 11 Kasım Pazar günü oynanacak.