Basketbol emektarlarından Nuri Bayraktutan’a vefa

Uşak Belediyesi ve Türkiye basketbol il Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen, “Nuri Bayraktutan 3x3 Streetbaal Basketbol Turnuvası” başladı.
Basketbol emektarlarından Nuri Bayraktutan’a vefa

Cumartesi ve Pazar günü Atapark Uşak Belediyesi spor tesislerinde yapılacak turnuvaya değişik yaş kategorilerinden 170 basketbolcunun katıldığı açıklandı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında genç yaşta aramızdan ayrılan B kategorisi basketbol Gözlemcisi Nuri Bayraktutan adına basketbol turnuvası düzenlendi.  Turnuva hakkında bilgi veren Türkiye Basketbol Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Hasan Baykın, “Uşak’ta basketbola çok emeği geçen Nuri Bayraktutan kardeşimizi unutmadığımızı göstermek için onun anısına “Nuri Bayraktutan 3x3 Streetbaal Basketbol Turnuvası” düzenledik.

Federasyon İl Temsilciliği olarak bizimle birlikte bu turnuvayı düzenleyen ve sponsor olan Uşak Belediyesi’ne de çok teşekkür ederiz.  Turnuvamıza, minikler, yıldızlar, gençler ve yetişkinler gibi çeşitli kategorilerden 170 basketbolcu katılıyor. Hem Nuri arkadaşımızı anmış oluyor, hem de basketbolun gelişmesi için ve geleceğin basketbolcularını kazanmak için önlerini açmış oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mustafa Tunay da belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.

Merhum Nuri Bayraktutan’ın ablası Yasemin Bayraktutan ve kayınbiraderi Şefik Poyraz da Uşak Belediyesi ve Basketbol İl Temsilciliğine teşekkür ettiler.