Banaz Derbentspor tutulmuyor

Uşak 2. Amatör Lig A Grupta 6. Hafta maçında Banaz Derbentspor, takipçisi Karahallıspor’u 3-1 yenerek puan farkını 4’e çıkardı.
Banaz Derbentspor tutulmuyor

Oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçen liderlik maçında kırmız kartlar havada uçuştu. Her 2 takımda maçı 10’ar kişi le tamamlamak zorunda kaldı. Banaz Derbentspor 1-0 geriden gelerek maçı 3-1 önde tamamlamasını bildi.

Lider Banaz Derbentspor, bu galibiyetle en yakın takipçisi Karahallıspor ile arasındaki puan farkını 4’e çıkarmış oldu.

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Hakan Çevirgen; “Takımımız için çok önemli br maçı kazandık. Mutluyuz.  Hocamıza ve oyuncularımıza çok teşekkür ederim.

Böylesine önemli bir maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. İşlerini güçlerini bırakıp bu takıma destek vermeye geldiler Umarım sezon sonu onları daha da mutlu ederiz” dedi.

Maç hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Banz Derbentspor Teknik Direktörü Mustafa Kara, “Oyuncularımıza tek tek teşekkür ediyorum. İstediğimiz bir oyunu sergiledik. Bizim için çok önemli ve kritik bir maçtı. Çok şükür galip ayrıldık. Maç maç ilerliyoruz. Her maç bizim için finaldir. Şu an önümüzdeki maçlara bakacağız.  Bütün kalbimle inanıyorum ki; sezon sonu şampiyonluk kupamızı taraftarlara armağan edeceğiz. Yeter ki bize güvensinler ve bizi desteklesinler” şeklinde konuştu.

(SALİH KILINÇ / HABER)