Aşigolardan "Takımına Sahip Çık" Çağrısı

Uşakspor Kulüp başkanı Hikmet Kahraman’ın, “20 Aralık tarihine kadar kulübün borcu ödenmezse kulübün çok zor bir döneme gireceği” açıklaması Uşakspor’un taraftar grubu aşigoları üzdü.
Aşigolardan "Takımına Sahip Çık" Çağrısı

Sosyal medya sitesi, “Aşigolar 064” sayfasında tüm aşigolar adına açıklama yapan Uşakspor Tribün lideri Ulaş Küçükakın, Uşak’a seslenerek takıma sahip çıkılmasını istedi.

İşte Küçükakın’ın açıklamaları:

Kamuoyuna Açıklama ;

Gençliğimizi yitirdiğimiz, yıllarımızı verdiğimiz güzide saygı değer kulübümüzün son zamanlardaki maddi sıkıntısına ortak çözüm bulmamız adına bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım.

Yıllardır bu şehir de bu şehrin futbol takımına, basketbol takımına vs sponsor bulmak da zorlanılıyor hatta o kadar iş adamı, fabrikatör, vekiller olmasına rağmen maddi sıkıntının önüne geçilememiştir. Artık şehrimizin takımı olan Uşak spor’umuzu daha üst liglerde görmeyi tüm Uşak halkı olarak istiyoruz. Şehrimizde biraz önce bahsettiğim gibi o kadar iş adamı, fabrikatör olmasına rağmen neden takıma maddi destek sağlamıyor?

Uşakspor sahipsiz değildir. Uşakspor yetim değildir. Yıllardır ilçemiz olan Eşme’de Tüprag kışla dağ altın madenini yönetimi, Organize Sanayi Bölgeleri yöneticileri, Sayın Vekillerimiz top sizlerde. Vekillerimiz Uşak hariç her şehre yardımınız oluyor, neden kendi şehrine yardımını esirgiyorsunuz ?

Bu şehrin ekmeğini, suyunu, havasını soluyorsanız takımına da desteğini vermeniz gerekmiyor mu? Uşaksporumuza maddi destek verilmesini, sponsor olunmasını istiyoruz. Artık sabrımız kalmadı.

 Şampiyon olunca en önde fotoğraf çekilme yarışına giren vekiller herkes unutur

BU ŞEHİR UNUTMAZ!

Burası Uşak,

Herkes üzerine düşüneni yapsın.

UŞAKSPOR GİDERSE, HERKES GİDER !

Ulaş KÜÇÜKAKIN

Uşak Spor Tribün Lideri