Aşigolar “Tatlı yiyip tatlı gol atsınlar” diye futbolculara baklava ikram etti

Uşak Aşigolar Derneği başkanı Hasan Fehmi Tezer ve yönetim kurulu antrenman öncesi UTAŞ Uşakspor’lu oyunculara baklava ikram etti.
Aşigolar “Tatlı yiyip tatlı gol atsınlar” diye futbolculara baklava ikram etti

Teknik Direktör Hakan Şapçı ve kırmız siyahlı oyuncular da nazik jestinden dolayı Tezer ve ekibine teşekkür ederek, cumartesi günü üç puan sözü verdi.

Taraftarların antrenmanda yaptığı baklava jesti için teşekkürlerini sunan Teknik Direktör Hakan Şapcı, “Gerçekten çok güzel bir jest oldu. Zaten cefakar ve vefakar taraftarımız burada oynadığımız bütün maçlarda her zaman bize destek oluyor.

En azından burada bu vefakâr taraftarımız mahcup etmeyeceğiz. Bütün hedefimiz, u sene de çok çalışıp taraftarımızın yüzünü güldürmektir. İşimiz hiç de kolay değil. Çok zor bir gruptayız. Geçen yıl da bu yıl mutlu sona ulaşmak için en önemli silahımız iç saha avantajımızdır. İç sahada puan kaybetmezsek mutlu sona ulaşmamız kaçınılmazdır. İki hafta üst üste Uşak’ta oynuyoruz. Bu iki haftalık süreçte ve içeride oynadığımız her maçta en büyük gücümüz olan taraftarımız tribünlerde görmek istiyoruz” diyerek iddiasını sergiledi.

Aşigolar Derneği Başkanı Hasan Fehmi Tezer de, “Geçen hafta Hacettepe maçından altın değerinde olan bir puanla döndük. Şimdi Cumartesi günü oynayacağımız Niğdespor takımından  takımımızın üç puan alması ve taraftar gücünün araksında olduğunu vurgulamak için, tatlı yiyip tatlı tatlı goller tasınlar diye antrenmanda baklava ikram ettik.

Aşigolar Derneği olarak bundan sonra değişik sosyal projelere imza atacağız. Ayrıca kas hastası olan kardeşimiz Hatice Alyörük Çınar kardeşimizin ameliyatı için Aşigolar olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu kardeşimize de Allah’tan bir an önce acil şifalar diliyorum.

Cumartesi günü Aşigoları ve tüm Uşak halkını 1 Eylül Stadı’nda görmek istiyoruz” ifadesini kullandı.