Arda Güler olay yaratan gol sevincinin anlamını duyurdu! Gerçek çok başka çıktı

Son dönemde attığı gollerle adından söz ettiren ve kişiliği ile Real Madrid taraftarının da gönlünü kazanan Arda Güler gol sevinci ile yeni bir akım başlatmıştı.
Arda Güler olay yaratan gol sevincinin anlamını duyurdu! Gerçek çok başka çıktı

Genç yaşında elde ettiği büyük başarılarla adından söz ettiren Arda Güler tüm Türkiye tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Efendi kişiliği ile sadece Fenerbahçelilerin değil tüm Türklerin kalbinde taht kuran Arda Güler sezon başında rekor ücretle Real Madrid takımına transfer olmuştu.

Burada sezonun başında yaşadığı sakatlıkla hayranlarını üzen Arda Güler sık sık futbolu bırakacağı haberleri ile gündem olmuştu. Arda Güler'in yaşadığı sakatlık geride kalırken sahalara geri dönmüş, ancak bu seferde Carlo Ancelotti engeline takılmıştı. Bir türlü istediği şansı bulamayan Arda Güler büyük üzüntü yaşarken Ancelotti kendi ülkesinde de eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

ARDA GÜLER GOL SEVİNCİ AKIM HALİNE DÖNÜŞTÜ! BAKIN GOL SEVİNCİNİN ANLAMI NE, ARDA NEDEN BUNU YAPIYOR?

Arda Güler formasını giydiği Real Madrid takımında 9 maçta forma giyme şansı bulurken 4 maçta gol sevinci yaşamıştı. Arda Güler'in gol attıktan sonra elini kalbine götürerek yaptığı gol sevinci bir akım haline geldi.

arda-gol.jpg

Manchester United'ın Newcastle United'ı 3-2 mağlup ettiği maçta gol kaydeden Amad Diallo, Arda Güler'in sevincini tekrarlamıştı.

Arda Güler merak edilen gol sevinci hakkında açıklama yaparak "Gol sevincim tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum. Benim kötü gördüğüm sakatlıklar olabilir ama çok çalıştığım sürece her şeyin iyi olacağına inanıyorum. Her gün çok çalışıyorum, gerisini de Allah'a bırakıyorum." ifadelerine yer vermişti.

Arda'nın gol sevinci kadar mütevazı kişiliği, efendiliği ve eğlenceli karakteri İngiltere'de de büyük beğeni topladı. Real Madrid taraftarı Arda Güler'i bağrına basarken taraftarın sevgilisi haline gelen Arda Güler'in ilerleyen dönemde ligde daha fazla süre sahada olması ve gol sayısını arttırması bekleniyor.