Alex de Souza Süper Lig’e Antalyaspor ile geri döndü!

Alex de Souza sevenlerini heyecanlandıran önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan son habere göre eski Fenerbahçe oyuncusu Alex de Souza Süper Lig’e geri dönüyor. Antalyaspor ile anlaşan başarılı futbolcu gündeme bomba gibi düştü.
Alex de Souza Süper Lig’e Antalyaspor ile geri döndü!

Trendyol Süper Lig takımları arasında olan Antalyaspor’da Alex de Souza dönemi başlıyor. Aktarılan son dakika haberine göre Antalyaspor yeni sezon için teknik direktörlük koltuğuna Alex de Souza’yı getirdiğini açıkladı.

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Konuya ilişkin açıklamayı Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren yaptı. Evren, yaptığı açıklamasında yeni sezonun teknik direktörlüğü için Brezilyalı Alex De Souza ile anlaştığını açıkladı. Sözleşmenin 2 yıllık imzalandığı öğrenildi.

Evren, yaptığı açıklamasında önümüzdeki yıl için birçok teknik direktörün gündemde olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Alex De Souza ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Alex ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Yardımcılıklarını Mehmet Aurelio ve 2 Brezilyalı teknik adam yapacak. Kaleci antrenörlüğünü ise Mehmet Arslan üstlenecek. Kendisiyle ligin bitiminin ardından Antalya'da imza töreni düzenleyeceğiz”

BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORLAR

Evren, yaptığı açıklamasında eski teknik direktör olan Nuri Şahin gibi, Alex de Souza’nın başarılı olacağına inandıklarının altını çizerek, “Alex, Türkiye'deki bütün taraftarların karakteriyle, duruşuyla saygı duyduğu bir isim. Örnek bir aile babası. Antalyaspor'a da bu özellikleriyle çok yakışacak bir isim” dedi.

Alex de Souza 2004 yılında Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Fenerbahçe’de 8 yıl geçiren başarılı futbolcu 3 Süper Lig Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazandı.