Afyonkarahisar’da 23 Nisan’a özel yüzme şenliği yapılacak

23 Nisan bayramı için Afyonkarahisar'da hazırlıklar tüm hızı ile devam ederken yüzme şenliği düzenleneceği açıklandı.
Afyonkarahisar’da 23 Nisan’a özel yüzme şenliği yapılacak

Ulu önder Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir kere daha tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlanmaya hazırlanıyor. Afyonkarahisar'da da kutlamalar için hazırlıklar başlarken 23 Nisan'a özel havuzlarda yüzme şenliği düzenleneceği ilan edildi.

AFYONKARAHİSAR'DA YÜZME ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK!

Afyonkarahisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu havuzlarda da yaşanacak. 4 kulübün katılımıyla düzenlenecek yüzme şenliğinde 40 kadın ve 35 erkek sporcu, farklı stillerde 322 müsabaka yaparak kıyasıya mücadele edecek.

Bu anlamlı günde sporun ve coşkunun bir araya geleceği şenlik, 15-16 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek. Yüzme İl Spor Dalı Temsilcisi Veli Tozlutepe, Türkiye Yüzme Federasyonu faaliyet programında yer alan müsabaka ile 23 Nisan ruhunu yaşatmak ve çocuklara unutulmaz bir bayram armağan etmek için bu şenlikleri düzenlediklerini belirtti.

Düzenlenecek olan turnuva hakkında açıklamada bulunan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tüm sporculara başarılar dilerken turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen kişilere de teşekkürlerini sundu. Havuzlarda bu 23 Nisan'da bayram şenliği yaşanırken sporcular bu özel günde dereceye girmek için birbirleri ile yarışacaklar...