8 Yaşındaki E-Spor Oyuncusu Milyonlar Kazandı

Günümüz dünyasında önemli bir yeri olan e-spor her geçen gün daha fazla insanı kazandırmaya devam ediyor. 8 yaşındaki e-spor oyuncusu, milyonlar kazandı.
8 Yaşındaki E-Spor Oyuncusu Milyonlar Kazandı

33 Bin Dolarlık Sözleşme

E-spor oyunları her geçen gün çeşitleniyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilindiği üzere oyunlar sana ortama aktarıldı. Bu durum ilk başta kabul edilmese de sonradan bireylerin ilgisini çekmeyi başardı. Gelinen son aşamada dünya üzerinde milyonlarca kişi e-spor oyunları oynamakta.

E-spor oyunları oynamak, pek çok avantajı beraberinde getiriyor. Online ortamda oynanan e-spor oyunları oyunculara para kazandırması ile biliniyor. Diğer online oyunlardan farklı olarak oyunculara para kazandıran e-spor oyunları her geçen gün daha fazla insana hitap etmeye başlıyor.

Kadın, erkek, genç ve yaşlı fark etmeksizin halihazırda dünya üzerinde milyonlarca e-spor oyuncusu var. Ortaya çıkan ihtiyacı karşılamak adına pek çok firmanın şu anda e-spor oyunlarına yatırım yaptığı ve buradan hareketle e-spor oyunlarının çeşitlendiği görülüyor.

E-spor oyunlarının en büyük avantajlarından biri oyuncularına para kazandırma becerisi iken bir diğer avantaj, herhangi bir zamana ve mekana sınırlı kalmadan; internete erişimin olduğu her yerden ve her cihazdan bu oyunlara giriş yapabilme özelliği. Elbette bahsi geçen bu oyunlara giriş yapabilmek için öncelikle e-spor oyunları için özel olarak oluşturulmuş olan sitelerden birinde bir üyeliğe sahip olmak ve belirli miktarlarda hesaba para yatırmak gerekiyor.

E-spor oyunları ile kazanç elde eden sayısı azımsanamayacak kadar fazla sayıda. Ancak kazanç elde edenler arasında ilgi çeken bir oyuncu var. ABD’li Josep Deen, henüz 8 yaşında olmasına rağmen e-spor oyunları aracılığı ile bugüne kadar 33 bin dolar kazanma başarısı gösterdi.

Çevrimiçi ortamda oynanan oyunlardan biri olan Fortnite isimli oyuna üyeliği bulunan ve bu oyunu oynayarak para kazanan ABD’li Josep Deen, bugüne kadar oyunlarda gösterdiği başarılar neticesinde dikkatleri üzerine çekti ve E-Spor organizasyonu Team 33 ile sözleşme imzaladı. Sözleşmenin detayları ise oldukça cazip ve ilgi çekiciydi. Bahsi geçen sözleşme, henüz 8 yaşında olan e-spor oyuncusuna 33 bin dolar kazandırdı.