2. Lig'den düşen Denizlispor’un yeni başkanı Yalın Yıldırım oldu

Ligde yaşadığı kötü gidişe dur diyemeyen ve peş peşe mağlubiyetler alan Denizlispor bir alt lige düşmüştü. 2. Lig'den düşen Denizlispor'da yen başkanlık seçimi yapıldı.
2. Lig'den düşen Denizlispor’un yeni başkanı Yalın Yıldırım oldu

DENİZLİ (İHA) - Ligin bitmesine sayılı haftalar kala üstte şampiyonluk yarışı devam ederken alt tarafta ise ligden düşen takımlar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bir dönem 1. ligde fırtınalar estiren Denizlispor yaşadğı kötü gidişe dur diyemeyerek ne yazık ki 2. ligden bir alt lige düştü.

DENİZLİSPOR DÜŞTÜ MÜ, KAÇINCI LİGDE?

2. Lig'den düşen Denizlispor'da bugün yapılan seçimli olağan kuruluna tek aday olarak katılan Ahmet Yalın Yıldırım, kulübün yeni başkanı oldu. Denizlispor Kulübünde geçtiğimiz hafta yapılması planlanan seçimli olağan kurul, çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle ertelenmişti.

yeni-baskan-secimi.jpg

Ertelenen olağan genel kurul, bu akşam EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde çoğunluk aranmadan yapıldı. Kulübün seçimli olağan genel kurulunda, seçime tek liste olarak katılan Ahmet Yalın Yıldırım başkan seçildi. Denizlispor’un Ahmet Yalın Yıldırım başkanlığında göreve seçilen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Ahmet Metin, Ali İnceören, Cemal Işık, Erdoğan Koçdemir, Fatih Veli Harktı, Güray Özkan, İlhan Üşür, Muhammet Kaplan, Murat Saylan, Nevzat Yılmaz, Volkan Gürsoy, Omay Kaan Aktürk, Ali Yörümez ve Yılmaz Karakurt.

Yeni yönetim ile yeni başarılara imza atmaya hazırlanan Denizlispor önce tekrar 2. Lige ardında da 1. lige çıkmak için mücadele edecek. Yeni yönetimin kuracağı kadro ve çalışacağı teknik direktör de merak konusu oldu...