Yüz Germe ( Facelift 9 için En Uygun Yaş Hangisidir?

Genellikle yüz germe ( Facelift ) uzman cerrahlar tarafından yapılmaktadır. Çünkü yüzümüz vücudumuzun en önemli bölgesidir. Uzman cerrahlar bu yüz germe ( Facelift ) için gençler daha iyi operasyon yaptığından dolayı tercih edilmektedir. Bunun sebebi ileri yaşlardaki insanların tıbbi problemler olması ve genç hastaların operasyon sonrası daha iyi ve çabuk iyileşmesi olduğunu söyleyebiliriz.
Yüz Germe ( Facelift 9 için En Uygun Yaş Hangisidir?

Yüz Germe ( Facelift ) için En Uygun Yaş Grubu

Yaşlanma etkisi ile yüz de yaşanan değişimlerin sonuçlarının ciddi boyutlara gelmesini beklemek en iyi sonuç için şansınızı azaltır. Yüz germe ve yüz gençleştirme işlemleri ne kadar önce yapılırsa o kadar etkili olur. Yüz germe operasyonu sigara bağımlılarına önerilmez.

30’lu yaşlar da önleminizi almaya başlamalısınız. Çünkü yüzde yaşanan belirtileri genellikle 30’lu yılların başında gözle görünür hale gelmektedir. 40’lı ve 50’li yaşlar da ise ciltte oluşan katmanlardan kaynaklanan ve yüzdeki yağ kaybından dolayı kaynaklanan derin yüz hatları tek başına yüz germe işlemi ile düzeltilmesi zor olmaktadır. Bu yaşlar da dolgu maddelerinin veya yağ ile yüz germe operasyonun da uygulanan değişiklikleri önlemeye yardımcı olmaktadır.

Genellikle 40’lı ve 50’li yaşlar da olan insanlar sosyal açıdan daha aktif halde yaşamaktadırlar. Onlar için genel olarak genç ve iyi görünmek çok önemlidir. Bu yaşlar da yüzünüzün yaşlanmasını önlemek için yaptıracağınız işlemler ile uzun yıllar boyunca görünümünüzü korumak oldukça mümkündür. Unutmayın yaşınız ikincil bir faktördür.

Yüz germe ( Facelift ) işlemi tamamen kişisel bir karardır. Uzman ve güvenli bir estetik cerrahisi ile konuşarak almanız gereken bir karardır. Bu aldığınız karar da cildinizin neye ihtiyacı olup olmadığını ve ameliyat yaptırıp yaptırmayacağı kızı çok iyi düşünmelisiniz. Ameliyata girecek kadar sağlıklı olmanız gerekir. Çünkü unutmayın ki yaşınız ikincil bir faktördür.

Yüz germe ( Facelift ) işlemi için muhakkak çok iyi araştırmanız gerekir. Yüzünüz de olabilecek sorunlar için iyi bir hizmet veren estetik merkezlerinden bilgi alıp öyle yaptırmanızı tavsiye ederiz.