Yazın Güneşin Etkisinden Koruyacak Bakım Ürünleri

Hem yaz aylarında hem de kış aylarında cildimizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumak gerekiyor.
Yazın Güneşin Etkisinden Koruyacak Bakım Ürünleri

Savunmasız kalan ciltte kahverengi cilt lekeleri, ince kırışıklıklar ve birçok güneş lekesi çıkmaktadır. Bundan dolayı güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korumakta yarar var. Güneşin zararlı ışınlarına karşı birçok önlem almalı ama her şeyden önce dışarı güneş kremi ve güneş koruyucu losyonlar kullanamadan çıkmamak gerekiyor.

Yaşlanmayı hızlandıran güneşten yalnızca tatillerde değil her zaman korunmak gerekiyor. Özellikle yaz aylarında olmakla birlikte, her mevsim dışarı çıkarken güneş kremi kullanmak şart. Güneş kremlerini korumayı alışkanlık haline getirerek, güneşin cildinize vereceği zararı minimum düzeye indirebilirsiniz.

Güneş Koruyucu Bakım Ürünleri Önerileri

  • Clarins UV 50 Day Screen Multi Protection, önemli bir güneş koruyucu kremdir. İnce dokusu sayesinde cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyor ve güneşin etkisine bağlı ortaya çıkan yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırıyor.

  • Laura Mercier Flawless Skin Daily Face Shield SPF 40, cildinize her mevzim rahatlıkla uygulayabileceğiniz bir krem. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyan bu krem, oluşabilecek güneş lekelerinin de önüne geçiyor.

  • Sisley – super soins solaires tinted sun care SDF 30, yalnız güneş kremi değil aynı zamanda yaşlanmaya karşı koruyucu bir kremdir. Cildinizdeki kusurlarınızı örtmeye yardımcı olan bu krem, cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyor aynı zamanda nemlendiriyor. Cilt tonunuza göre 3 farklı ton seçeneği de bulunmaktadır.

· Cosmed – Sun Essential DD krem, güneşin zararlı ışınlarına karşı cildinizi koruyacak bir kremdir. Aynı zamanda yaşlanma karşıtı olan bu krem, gün boyu cildinizde bir ışıltı yaratacak. Yıpranmış olan cildinizi onaracak güçlü bir etkiye sahip olan güneş kreminin 2 ton seçeneği bulunmaktadır.