Yaşlanmaya son veren o yöntem açıklandı! Resmen botoks etkisi yaratıyor! Mutlaka deneyin

Cildin kendine has kolajen dengesini koruyan bu doğal yağlar botoks etkisi yaratarak yaşlanmayı geciktirir.
Yaşlanmaya son veren o yöntem açıklandı! Resmen botoks etkisi yaratıyor! Mutlaka deneyin

Cildi sıkılaştırmak ve botoks yaptırmadan botoks etkisi yaratan o yöntem uzmanlar tarafından açıkladı. Yaşlanmaya son veren bu doğal yağlar cildi sıkılaştırma özeliği ile düzenli kullanımda etkili bir sonuç veriyor. Sağlıklı ve genç görünümlü cilde sahip olmlak bu doğal yağlardan geçiyor. Cilt zamanla azalan kolajen miktarı sebebiyle yaşlanmaya başlıyor. Bunun önüne geçmek ise mümkün. Yaşlılılk kırışıklarından kurtulmak için ameliyat masalarına yatmaya ya da botoks yaptırmaya gerek yok. Bu doğal yağları düzenli olarak kullandığınızda yaşlanma belirtilerine son verecek. Peki bu yağlar neler ve nasıl kullanılır?

YAŞLANMA KARŞITI YAĞLAR

Avakado yağı

Bu yağ E vitamini yönünden oldukça yüksektir. Bu sebeple kuru ciltler için kullanılması önerilen bir doğal yağdır. Cildi nemli tutarak kırışmasını engeller. Cildin sürekli nemli tutulması gerekmektedir. Cildi toparlar. Ayrıca Hindistan cevizi ve avakoda yağının birlikte karıştırılarak kullanılması ciltteki kırışıklıkların önüne geçmektedir.

Portakal yağı

Portakal yağı içinde bulunan vitamin ve birçok minerallerden dolayı cildi sıkılaştırma özelliğine sahiptir. Cilde gergin bir his vermektedir. Cildin toparlanmasını sağlar. Doğal botoks etkisi yapar. Bu yağları pamuk ile yüzünüze uygulayabilirsiniz. 

Zeytinyağı

Zeytinyağı ciltteki yaşlılık belirtilerini yavaşlatır. E vitamini yönünden zengin  olan zeytinyağı cildi besler ve onarır. Cildin nemli kalmasını sağlar. 

Susam yağı

Susam yağı cildin yaşlanmasını geciktirir. Cildi nemli tutarak ciltteki kolajen üretimini destekler. Cildin esnek ve ışıltıldıı bir görünüm almasını sağlar. Kuru ciltler için önerilmektedir. 

İlgili Haberler