Uşak'ta 13, 14 ve 15 Şubat Nöbetçi Eczaneler

Uşak’ta 13-15 Şubat 2026 tarihleri arasında Merkez ilçede hizmet verecek nöbetçi eczaneler açıklandı.
Uşak'ta 13, 14 ve 15 Şubat  Nöbetçi Eczaneler

Vatandaşların gece saatlerinde ve hafta sonu boyunca ilaç ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için belirlenen eczaneler, her gün sabah 08.30’a kadar kesintisiz hizmet sunacak.

Cuma Günü Hangi Eczaneler Nöbetçi?

13 Şubat Cuma günü nöbetçi olan eczaneler, özellikle hastane çevresinde konumlanmalarıyla dikkat çekiyor. Kemalöz Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde, Özel Kemalöz Öztan Hastanesi yanında bulunan Çakır Eczanesi (224 60 69), gece boyunca hizmet verirken; Fevzi Çakmak Mahallesi Gazi Bulvarı’nda, Yeni Devlet Hastanesi yanında yer alan Örnek Eczanesi (227 88 94) de vatandaşlara açık olacak. Yeni Devlet Hastanesi karşısında, Aytemiz Petrol yanında faaliyet gösteren Sevim Eczanesi (223 82 89) ise özellikle hastane çıkışında ilaç ihtiyacı olanlar için kolay ulaşım imkânı sağlıyor.

Cumartesi ve Pazar Günleri Görev Değişimi

14 Şubat Cumartesi günü nöbet, Sarayaltı Mahallesi Nuri Şeker Caddesi No:112/C adresindeki Ebru Eczanesi’ne (227 88 18) geçecek. Aynı gün Karaağaç Mahallesi Gediz Uluyolu üzerinde, Zümrüt Camii yolu üzerinde bulunan Dönmez Eczanesi (223 00 18) ile Atatürk Mahallesi 2. Saçma Sokak’ta, Şeker Evleri Mezarlığı karşı arası 4 No’lu Baki Kanat Sağlık Ocağı yanında yer alan Gülşifa Eczanesi (231 00 11) de nöbetçi olacak.

15 Şubat Pazar günü ise Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:75/A adresinde, Örnek Evleri Sağlık Ocağı karşısındaki Didem Eczanesi (216 62 00) hizmet verecek. Kemalöz Mahallesi 3. Yakut Sokak No:3/A adresinde, Kanyon Koleji karşısında bulunan Lokman Eczanesi (212 20 02) ile Özdemir Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:46/A’daki Mendepazarı Eczanesi (227 66 77) de Pazar günü açık olacak.