Uşak Sağlık Müdürlüğü 2022 çalışmalarını değerlendirdi

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü, 2022 senesi değerlendirme toplantısını Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşti.
Uşak Sağlık Müdürlüğü 2022 çalışmalarını değerlendirdi

Uşak’ta her sene düzenlenen yıl sonu değerlendirme toplantısı İl Sağlık Müdürü Mehmet Akdağ başkanlığında gerçekleşti. Sağlık Müdürlüğü binası konferans salonunda düzenlenen toplantıya İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, aile sağlığı sorumlu hekimleri ve sağlık personelleri katıldı. Konferansta konuşan Sağlık Müdürü Mehmet Akdağ, 2022 senesinde yapılan çalışmaları aktarırken yeni yılda elde edilen başarıları sürdürmek ve kendilerinin geliştirme çalışmalarının devam etmesi gerektiğini açıkladı.

Daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ne giden Müdür Akdağ; çalışmalarla ilgili bilgiler alırken özverili çalışmaları için personele tek tek teşekkür etti.

Uşak İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Akdağ, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yasin Köprü ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ziyarette bulundu. Burada çalışmalarla ilgili yetkili ve çalışanlardan bilgi alan Akdağ, personele yaptığı konuşmada zorlu şartlarda çalışmalar gerçekleştirildiğini bildiğini ve bu özverili çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.

(KAYNAK / İHA)