Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. İsmail Kaya getirildi

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekimliğe Beyin ve Sinir Cerrahi uzmanı Dr. İsmail Kaya’nın getirildiği açıklandı.
Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. İsmail Kaya getirildi

Uşak İl sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Akdağ, da Başhekim yardımcılığına da Dr. Öğr. Üyesi İlker Deniz Cingöz’ün getirildiğini duyurdu.

Geçtiğimiz Mart ayında Dr. Mücahit Avcıl’ın yerine atanan Doç. Dr. Sema Can’ın yerine Beyin ve Sinir Cerrahi uzmanı Dr. İsmail Kaya’nın atandığını İl sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Akdağ, açıkladı.

Akdağ açıklamasında; “Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. İsmail Kaya, Başhekim yardımcılığına da Dr. Öğr. Üyesi İlker Deniz Cingöz atanmıştır. Sayın Kaya ve Cingöz’e yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Ayrıca Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmakta olan Günay Sağır’ın da İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğü görevine getirildiği öğrenildi.

Beyin ve Sinir Cerrahi uzmanı Dr. İsmail Kaya 1985 yılı Uşak doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Uşak’ta tamamlamıştır. 2009 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2009-2015 yılları arasında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğinde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.2015-2017 yılları arasında Kilis Devlet Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahi uzmanı olarak mecburi hizmetini tamamlamıştır. 2017 Mayıs- 2021 Ocak tarihleri arasında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi olarak görev yapmıştır.

2021 Şubat tarihinde Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalına kurucu Öğretim Üyesi ve Anabilim Dalı başkanı olarak atanmıştır. 2022 Haziran tarihinde Doçent olmuştur. 23.11.2022 tarihinde Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim olarak atanmıştır.

(SALİH KILINÇ / HABER)