Ücretsiz HPV aşısı İBB projesi başvuru formu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeye devam ederken bu kapsamda ücretsiz HPV aşısı için başvuruların alınmaya başlanacağı açıklandı.
Ücretsiz HPV aşısı İBB projesi başvuru formu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında seçim vaadi sözünü yerine getireceklerini duyurdu. Başkan İmamoğlu seçimlerden önce sözünü vermiş olduğu ücretsiz HPV aşısı için uygulamaya başlayacakları müjdesini paylaştı.

ÜCRETSİZ HPV AŞISI BAŞVURUSU BAŞLADI!

İBB Başkanı İmamoğlu yapmış olduğu açıklamasında "Sözümüzü tutuyoruz. Ücretsiz HPV aşısı uygulamasına başlıyoruz. Ülkemizde HPV kaynaklı kanser vakaları artma eğiliminde. Aşının elimize ulaşan ilk dozları için başvuruları almaya başlıyoruz. 16 Mayıs’ta başlayacak olan aşıdan faydalanmak isteyen 9-26 yaş aralığındaki bireyler ve ebeveynleri için başvuru linki" diyerek form doldurmak isteyen kişiler için başvuru adresini ilan etti.

ibb-ilan.jpg

İBB HPV AŞISI BAŞVURU FORMU NEREDEN, NASIL DOLDURULUR?

İBB tarafından yapılan açıklamada ise "stanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Dairesi Başkanlığı Sağlık ve Hıfzıssıhha Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen, HPV Aşı Uygulaması Projesi kapsamında; İstanbul il sınırları içinde ikamet eden ve belediyemizden sosyal yardım alan, 9-26 yaş arası bireyler/ ebeveynler tarafından doldurulacaktır. Başvurunuz onaylandığı taktirde uygulama öncesi tarafınıza SMS ile bilgilendirme yapılacaktır." denilerek başvurunun sadece İstanbul il sınırları içerisinde ikamet eden ve İBB'den sosyal yardım alan 9-26 yaş arası kişileri kapsadığı ifade edildi.

Sizde İBB ücretsiz HPV aşısı için aranılan bu kriterleri taşıyorsanız BURAYI TIKLAYARAK resmi internet sitesi üzerinden başvuru formu doldurabilirsiniz. Formu dolduran kişiler için yapılan incelemede aranılan kriterleri taşımaları durumunda SMS ile geri bilgilendirme yapılacak.