Sigara tiryakilerine müjde! Bu çay ile hemen sigarayı bırakacaksınız!

Sigara tiryakilerinin en büyük sorunu sigarayı bırakamamak oluyor. Sağlığa çok büyük zararı olan sigaradan kurtulmanın doğal çözüm yolu ortaya çıktı.
Sigara tiryakilerine müjde! Bu çay ile hemen sigarayı bırakacaksınız!

Sigara günümüzün en önemli sorunu olmaya devam ediyor. Türkiye’de milyonlarca sigara tiryakisi bulunuyor. Bu kişilerin önemli bir kısmı hayatlarının belirli dönemlerinde sigarayı bırakmayı denemişlerdir ama genellikle başarılı olamıyorlar. Doğru teknik ile sigaradan kurtulmak mümkün. Bunun yolu da yine doğal ürünlerden geçiyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun dahi sigara tiryakilerine tavsiye ettiği bu yöntem ile herkes sigarayı bırakabilecek.

KARABAŞ OTU MUCİZESİ

Sigarayı bırakmak isteyenlere tavsiye edilen yöntem ise karabaş otu çayı oluyor. Bu çayı içen sigara tiryakileri bir süre sonra sigara içmek için istek duymuyorlar. Hatta sigaradan nefret ettikleri için sigarayı kolay bir şekilde bırakabiliyorlar. Sigarayı bırakmak isteyen ama bugüne kadar ne yaparlarsa yapsınlar bunu başaramayanlar karabaş otu çayı ile bu dertten kurtulabiliyorlar. Bu mucize etki ise belirli bir yöntemle uygulanıyor.

KARABAŞ OTU ÇAYI NASIL YAPILIR?

Karabaş otunu her aktarda bulmak mümkündür. Karabaş otu temin edildikten sonra kaynar suyun içerisine bir tutam karabaş otu atılır. Kapalı bir kapta sıcak suyun içerisinde karabaş otu 5 dakika kaynatılır. Sonrasında süzülerek içilebilir hale gelir. Kahverengi tonunda çaya yakın bir renkte olan karabaş otu içilerek sigara tiryakiliği son bulur ama onun da bir yöntemi bulunuyor.

SİGARA İÇERKEN TÜKETİLMELİ

Karabaş otu çayı hazırlandıktan sonra sıcak olarak içilmesi şart değildir. Sigara içileceği zaman 3 yudum alınarak içilir. Ardından sigara içilir. Her sigara içerken bu yapıldığında bir süre sonra kişinin sigara içme isteği sona erecektir. Sigaradan nefret eder hale gelecek olan sigara tiryakisi bir daha sigara içmek istemeyecektir. Bu şekilde sigarayı bırakmak isteyenlerin önemli bir kısmı başarılı olmaktadırlar.