Sağlık Müdürü Dr. Sedat Kavas Sağlık tesislerini ziyaret etti

Uşak İl Sağlık Müdürü Dr. Sedat Kavas, Uşak’a daha iyi sağlık hizmeti sunma amacıyla merkez ilçedeki sağlık tesislerine ziyaretler gerçekleştirdi.
Sağlık Müdürü Dr. Sedat Kavas Sağlık tesislerini ziyaret etti

İlk ziyaretini  Dikilitaş Hitit Seramik Aile Sağlığı Merkezine  gerçekleştiren Kavas, burada görevli Sağlık çalışanları ve hastalarla bir süre sohbet edip, ASM hizmet binasında bir dizi incelemelerde bulundu.

Daha sonra yeni hizmet binasına taşınan Masal Diyarı Aile Sağlığı Merkezine geçerek sağlık çalışanları ile bir araya gelen Kavas, ASM çalışanlarından  korona tedbirleri ve sağlık hizmetlerinin işleyişi, Covid-19 aşı çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.

Ayrıca; hasta yakınları ile de bir süre sohbet eden İl Sağlık Müdürü Kavas,  hasta ve hasta yakınlarına aldıkları hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu ve korona tedbirlerine uyulması ve rehavete fırsat verilmemesi uyarılarını yineledi. Yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayan Merkez 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu da ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Kavas, sağlık Personeline özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.