Sağlık Müdürü Akdağ açıkladı: Kardiyoloji ve Çocuk Hastalıkları randevuya açıldı

Uşak İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Akdağ, uzman doktor olmadığı için vatandaşın randevu alamadığı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji ve Çocuk Hastalıkları bölümlerine 25 Temmuz Pazartesi gününden itibaren randevulu hasta kabulüne başlanacağını duyurdu.
Sağlık Müdürü Akdağ açıkladı: Kardiyoloji ve Çocuk Hastalıkları randevuya açıldı

Uşak İl Müdürlüğünün sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada konu ile ilgili şu bilgileri verdi:

“İlimiz Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müracaat yoğunluğu bulunan Kardiyoloji ve Çocuk Hastalıkları branşlarında 25 Temmuz 2022 Pazartesi gününden itibaren mesai sonrası saat 17.00 ile 19.00 arasında randevular açılmış olup MHRS üzerinden randevu alınarak muayene olunabilecektir. Bu uygulamaya diğer yoğun başvurusu olan branşlarda dahil edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Op. Dr. Mehmet AKDAĞ

İl Sağlık Müdürü

Uşaklılar bazı branşlarda hizmet almakta büyük sıkıntı çekiyor

Uşaklılar Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kardiyoloji, Cildiye, Göz, Göğüs ve Nöroloji polikliniklerinde yeterli sayıda uzman doktor olmadığı için randevu alamıyor, özel hastane ya da başka illere giderek sağlık hizmeti almaya çalışıyordu Uşaklıların sağlık hizmeti almakta yakındığı en büyük sıkıntıların başında da ultrason çekimi için en erken 1 Aralık tarihine gün verilmesi geliyor.

(SALİH KILINÇ / HABER)