Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kütahya Şehir Hastanesi'ni görüştüler!

Sağlık Bakanlığı’nın Kütahya’daki yatırımlarının ve hastanelerdeki bazı sorunlar Kütahya heyeti ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca görüşmesinde masaya yatırıldı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kütahya Şehir Hastanesi'ni görüştüler!

Kütahya’da Sağlık Bakanlığı’nın en önemli yatırımı olan Şehir Hastanesi ile alakalı olarak bugün yeni bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her şehirde bir şehir hastanesi açılmasına yönelik vizyonu gereği Kütahya Şehir Hastanesi için de harekete geçilmişti.

Kütahya Şehir Hastanesi’nin ihalesi yapılmış ve ihaleyi kazanan firma da inşaata başlamıştı. Ancak bu inşaatın yapımında firma kaynaklı sıkıntılardan aksamalar meydana geliyor. Bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir görüşme gerçekleştiren Kütahya heyeti bu önemli problemi aşmanın seçeneklerini değerlendirdiler.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’Nın katıldığı görüşmede Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay da yer aldılar.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret etti.

ŞEHİR HASTANESİ MASAYA YATIRILDI

Başkan Mustafa Önsay konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Şehir Hastanesinin tamamlanması hususunda firmanın içinde bulunduğu maddi darlıkların aşımı hususunda seçenekleri değerlendirdiğimiz görüşmede Gediz Hastanesi MR cihazı, Simav Hastanesi Fako cihazı taleplerimizdeki son durumu da ele aldık. Şehrimizin doğu girişinde Hacıazizler bölgemize yapılacak hastanemiz ile ilgili projede değişiklik önerilerimizi ilettik. Bakanımıza şehrimize gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum” dedi.