Sadece 5 damlası yetiyor! 20 gün sonra farkı siz de göreceksiniz

Cildi doğal yağlar ile güzelleştirmek mümkün. Güneş lekeleri ve kırışıklıklara karşı doğal çözümler haberimizde yer alıyor.
Sadece 5 damlası yetiyor! 20 gün sonra farkı siz de göreceksiniz

Cilt lekeleri oluşması için güneş kremi kullanırız. Fakat bazı durumlarda bu yeterli olmayabilir. Cildi lekelerden korumak için cildi kuru ve bakımsız bırakmamak gerekmektedir. Bazı yağlar ile cildi besleyerek cildin nemlenmesini sağlayabilir ve kırışıklıklarda da lekelerden de kurtulabilirsiniz.

Kırışıklıklar cildin en büyük düşmanıdır. Bazen güneşe öyle maruz kalırsın ki sen yaşlanmadan cildin yaşlanır. Cildi bakımsız ve kuru bırakırsanız cilt çok erken kırışmaya başlar. Fakat bu kırışıklıkları engellemek tabi ki mümkün. Günde 5 damla o yağdan kullanarak sadece 20 günde farkı gözleriniz ile göreceksiniz. Kırışıklıkları geçirmek için pahalı kozmetik ürünler kadar etkili olan bir diğer yöntem de doğal yağlardır. Bu yağlar ile cilt bakım rutini oluşturduğunuz zaman o pahalı ürünler kadar etkisini göreceksiniz. 

Doğanın mucizesini kullanarak cildinizi sağlıklı hale getirebilir ve kırışıklardan kurtulabilirsiniz. 

CİLDE İYİ GELEN YAĞLAR

BİBERİYE 

Biberiye bitkisi antimikrobiyal ve antioksidan özellikleri ile bilinmektedir. Cilt sağlığına birebir gelmektedir. Biberiye doğal oksidatif savunması, serbest radikallerin hasara yol açmasını önlemektedir. Biberiye uçucu yağlardandır. Bu sebeple cildiniz için yapacağınız doğal yağ kürünüzün içerisinde kullanabilirsiniz. Böylece antioksidan etki yaratacaktır. 

LİMON

Limon yine çok güçlü bir antioksidan C vitamini açısından yüksektir. Tezgüh üstü yaşlanma karşıtı ürünlerinde bulunmaktadır. 2017 yılında yapılan bir araştırmada limon esansiyel yağı hem antioksidan hem de antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Fakat limon ve diğer narenciye esansiyel yağları uygulandıktan sonra cildi güneşe maruz bırakmamak gerekmektedir. 

GÜL

Gül yağı cildi pürüzsüz hale getirmektedir. İlk aşamadan sonra sıra geldi cildi prüzsüz hale getirmeye. Cilte geceleri uygulanarak cildin istediği nemi sağlar. Ayrıca saf gül yağı kullanmanız önerilmektedir. 

İlgili Haberler