Saç dökülmesi sorunu yaşıyorsanız buraya! Bu yöntemle 2 hafta içinde saçlarınız gürleşecek

Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar için uzmanlardan inanılmaz öneri. Hem uygun fiyatları hem de kesin çözüm.
Saç dökülmesi sorunu yaşıyorsanız buraya! Bu yöntemle 2 hafta içinde saçlarınız gürleşecek

Saç bakım yağları, kremleri ve şampuanlarına yüzlerce lira para yatırmak çok akıl karı değil. Saç dökülmesi yaşayanlar evde doğal yöntemlerle de kesin çözüm elde edebilir. Hem doğal, saçlarınıza kimsayallar ile zarar vermemiş olacaksınız hem de uygun fiyatlı. Peki bu yöntem nedir? 

Muz hasar görmüş olan saçı kökten uca onarmaktadır. Muz mükemmel bir vitamine, magnezyum, potasyum gibi çeşitli besinlere sahiptir. İşte tam da bu yüzden bu besinler ile saçları onaracak ve dökülmelerini engelleyecektir. Saçlarınızı düzenli olarak muz maskesi yaparak sağlamlaştırabilir ve dökülme problemlerini ortadan kaldırabilirsiniz. Peki bu yöntem nasıl uygulanır?

MUZ MASKESİ SAÇLARI ONARIR

Saç dökülmesi problemini sizde yaşıyorsanız tabi ki öncelikle beslenme düzeninden kullandığınız bakım ürünlerine kadar her aşamayı kontrol etmelisiniz. Eğer ki beslenme düzeniniz iyi değilse ve yeteri kadar beslenemiyorsanız bu durum kesinlikle saç dökülmesine sebep olacaktır. Bu nedenle bakım ürünlerinden önce mutlaka beslenmenize dikkat etmeniz gerekmektedir. 

Muz bakım ürünü olarak kullanılmaktadır. Hasar gören saçları onarmaya birebirdir. Muz içeriğinde vitamin, magnezyum, potasyum, silikon kaynağı gibi birçok çeşitli besine sahiptir. Düzenli olarak saçlarınıza muz maskesi yaptığınız da saçlarınızı onaracak ve dökülmeleri engelleyecektir.

Muz maskesini düzenli  olarak saçlarınıza uyguladığınız zaman saçlarınızın gürleşmesine sağlayacak. Ayrıca sağlıklsız görünen ve parlaklığını yitirmiş olan saçlar için de biberbirdir. Çünkü muz maskesi saçların zamanla parlamasını sağlayacaktır. 

MUZ MASKESİ NASIL YAPILIR?

Evde muz maskesi yapmak oldukça basittir. Elinizde bulunan malzemeler ile maskeyi kısa sürede yapabilirsiniz. Gerekli malzelemeler şöyle; 1 muz, 1 çay kaşığı aloe vera jeli ve 1 çay kaşığı zeytinyağı. Bu ürünleri iyice karıştırın ve pürüzsüz bir macun şeklini alana kadar iyice birbirine geçmesini sağlayın. Daha sonra saçınıza uygulayın. Bir süre bekledikten sonra iyice durulayın. 

İlgili Haberler