Kütahya Şehir Hastanesi personel alımı için resmi açıklama geldi!

Kütahya'da 768 yeni sağlık personeli alımı yapılacağı açıklandı. Personel alımının büyük bölümü şehir hastanesi kadrosuna gerçekleştirilecek.
Kütahya Şehir Hastanesi personel alımı için resmi açıklama geldi!

Kütahyalıların bir süredir beklemiş olduğu sağlık personeli alımı müjdesi AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay tarafından verildi. Önsay, yapmış olduğu açıklamasında yeni istihdam müjdesi verirken 768 yeni sağlık personeli alımı yapılacağını ifade etti.

Sağlık personeli alımının büyük bölümü Kütahya Şehir Hastanesi kadroları için gerçekleştirilecek. Kütahya Şehir Hastanesi yanı sıra il ve ilçe hastaneleri kadrolarında görev alacak 37 Sağlık Teknikeri, 39 Sağlık Memuru, 450 Hemşire,182 işçi ve 60 diğer branşlarda toplam 768 personel alımı yapılacak.

KÜTAHYA ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN 2024?

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’ya alınacak 768 yeni sağlık personelinin başta Şehir Hastanesi olmak üzere il hastanelerinde istihdam edileceğini ifade etti. Başkan Mustafa Önsay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "37 Sağlık Teknikeri, 39 Sağlık Memuru, 450 Hemşire,182 işçi ve 60 diğer branşlarda toplam 768 personel alımı başta Şehir Hastanemiz olmak üzere ilimiz hastanelerinde istihdam edilecektir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Belirlenen kadrolar arasında en fazla alım yapılacak pozisyon 450 kişi ile hemşire kadrosu olurken, yine 182 işçi alımı da şehir hastanelerinde çalışmak isteyen kişileri umutlandırdı. En düşük kadro ayrılan pozisyon ise sadece 37 kişinin alınacağı sağlık teknikeri pozisyonu oldu.