Kütahya Gediz Devlet Hastanesi'ne yeni doktor geliyor!

Gediz Devlet Hastanesi yeni doktor sözleşmeleri imzalayarak kadrosundaki eksiklikleri tamamlamaya devam ediyor.
Kütahya Gediz Devlet Hastanesi'ne yeni doktor geliyor!

Kütahya Gediz'de Nöroloji Uzmanı kadrosunda yer alan açık imzalanan yeni sözleşme ile kapatıldı. Hastane yönetimi tarafından yapılan resmi açıklama ile Nöroloji Uzmanı Metin Bakırdemir’in önümüzdeki dönemde Gediz ilçe devlet hastanesinde görev alacağı duyuruldu.

GEDİZ DEVLET HASTANESİ DOKTOR KODROSU GENİŞLİYOR!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Nöroloji Uzmanı Metin Bakırdemir’in önümüzdeki günlerde Devlet Hastanesinde göreve başlayacağı öğrenildi. Gediz Devlet Hastanesinde yıllardır eksikliği hissedilen ve Gedizlilerin çevre il ve ilçelere gittiği Nöroloji branşı için AK Parti Milletvekilleri ve AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz’ın yoğun girişimleri sonrası Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Gedizli Uzman Doktor Metin Bakırdemir’in ataması gerçekleştirildi.

Gediz Devlet Hastanesinde eksik olan branşları tamamlama uğraşında olduklarını vurgulayan AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz, “Kütahya Milletvekillerimizin çabaları neticesinde hemşerimiz Uzman Doktor Metin Bakırdemir en kısa sürede ilçemizde göreve başlayacak. Artık Gedizliler Nörolojik hastalıklar için ilçe dışına gitmeyecekler. Gedizimiz’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Atılan yeni imzalar kapsamında artık Gedizli hastaların nörolojik hastalıklar nedeni ile ilçe dışında yer alan hastanelere gitmesine gerek kalmayacak. Gediz Devlet Hastanesi bu alanda randevu vererek hastaları muayene edecek ve sağlık hizmeti sunmuş olacak.