Koronavirüs 'ten daha ölümcül! Dünya Sağlık Örgütü'nden yeni salgın uyarısı

Dünya Sağlık Örgütü tüm ülkelere Covid-19'dan daha ölümcül bir salgın uyarısında bulundu.
Koronavirüs 'ten daha ölümcül! Dünya Sağlık Örgütü'nden yeni salgın uyarısı

Koronavirüs 'ten daha ölümcül! Dünya Sağlık Örgütü'nden yeni salgın uyarısı - Dünya Sağlık Asamblesi forumu İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlendi. 

Törende konuşma yapan DSÖ Başkanı Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus önemli açıklamalarda bulundu. DSÖ Başkanı Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus yapmış olduğu konuşmasında tüm dünyanın Covid 19'dan daha ölümcül bir salgına hazır olması gerektiğini söyledi. 

KIYAMET GÜNÜ VARYANTI ALARMI VERİLDİ! 

Düzenlenen törende yaptığı konuşması ile tüm dünyada büyük bir yankı uyandıran Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus "Yeni hastalık ve ölüm dalgalarına neden olan başka bir varyantın ortaya çıkma tehdidi devam ediyor" diyerek tüm dünya ülkelerinin bu salgına karşı hazırlıklı olmasını istedi. 

Dünyanın pandemi döneminde büyük bir sınav verdiğini ancak büyük salgına hazırlıksız yakalandığını belirten Dr. Ghebreyesus dünyayı başlı başına değiştirme gücüne sahip bir "kıyamet günü varyantı"nın hala ortaya çıkabileceğini iddia ederek "Bu kutuyu böyle yoldan aşağı tekmeleyemeyiz. Meseleyi erteleyemeyiz. Bir sonraki salgın kapıyı çaldığında kararlı ve toplu bir şekilde yanıt vermeye hazır olmalıyız" dedi.