Koronavirüs aşısı olanlara kötü haber! Vakalar patladı bu belirtiler varsa hemen doktora koşun

Pandemi döneminde milyonlarca kişi Covid-19 koronavirüs aşısı olurken aşı olanlara kötü haber verildi.
Koronavirüs aşısı olanlara kötü haber! Vakalar patladı bu belirtiler varsa hemen doktora koşun

Koronavirüs aşısı olanlara kötü haber! Vakalar patladı bu belirtiler varsa hemen doktora koşun - 2020 senesinde patlak veren Pandemi Türkiye'de de etkisini göstermiş, milyonlarca kişi hastalık nedeniyle büyük panik ve korku yaşamıştı.

Koronavirüs vakalarında hem hastalığa yakalanma hem de ölüm vakaları büyük bir hızla artarken hastalığın çaresi olarak başlayan aşılama çalışmalarına pek çok kişi şüphe ile yaklaşmıştı. Bazı kişiler aşı olmazken bazı kişiler ise getirilen zorunlu kısıtlama ve yasaklama kararlarından korunmak için aşı olmak zorunda kalmıştı.

MRNA AŞISI OLANLARA KÖTÜ HABER! PIHTI, DAMAR TIKANIKLIĞI VE KALP KRİZİ VAKALARINDA ARTIŞ YAŞANDI!

Aşı olduğunu yaptığı açıklama ile duyuran Metin Uca'nın şah damarı tıkanıklığı sonrasında bir kere daha pandemi sonrasında artan kalp krizi ve damar tıkanıklığı hastalıkları gündeme taşındı. Konu hakkında peş peşe açıklamalar gelirken bu açıklamalardan biri de Dr. Mehmet Portakal tarafından yapıldı.

asi-olanlar.jpg

Dr. Mehmet Portakal yapmış olduğu açıklamasında "Özellikle mRNA olarak bilinen yeni nesil aşı vurduranlarda pıhtılaşma problemleri ve genç yaşta kalp krizleri daha sık görülür oldu. Son dönemde damarla ilgili şikâyetler arttı.

Nasıl kaslarda ağrılar çok arttıysa veya bu kalp damar problemleri arttıysa sinir uçlarını etkilediği için özellikle odaklanma problemleri, konsantrasyon problemleri bunlarda da arttı. Sabahları yorgun uyanma, işine odaklanamama, eski verimi kaybolma, okuduğunu anlamama ve aklında kalmama gibi belirtiler de beyin sisinin ön belirtileridir" diyerek koronavirüs geçirenler ve aşı olanlara doktor kontrolünden geçmelerini tavsiye etti.