Koltuk Altı Kararması Sorunu Ve Tedavi Önerisi

Koltuk altı kararması sorunu ve tedavi önerisi; karbonat koltuk altı kararmasını giderecek ilk bilinen ve kullanılan yöntemdir. Karbonatı suyla beraber macun kıvamına getirerek koltuk altınıza sürebilirsiniz.
Koltuk Altı Kararması Sorunu Ve Tedavi Önerisi

Karbonat İle Koltuk Altı Beyazlatma

Karbonat ile koltuk altı beyazlatma; karbonat uzun zamandır koltuk altı kararmasını önlemek ve koltuk altı beyazlaması amacı için kullanılan bir yöntemdir. Bir miktar karbonatı bir miktar su ile karıştırmanız gerekmektedir. Karıştırırken macun kıvamında olmasına dikkat etmeniz gerekir çünkü sulu olursa fayda etmeden akacaktır. Macun kıvamına gelen karbonatı koltuk altınıza bir pamuk veya fırça yardımı ile sürmeniz mümkündür.

Süt İle Koltuk Altı Kararmasına Son

Karbonotta olduğu gibi süt ile de koltuk altı kararmasına son vermeniz mümkündür. Süt koltuk altınızın beyazlamasına yardımcı olacak bir üründür. Süt ile koltuk altı kararmasına son vermek için öncelikle süt, lor ve bir adet pamuk gerekmektedir. Sütü lor ile karıştırarak bir kıvama getirin ardından bir pamuk veya fırça ile bu karışımı koltuk altına sürüp bir süre bekledikten sonra yıkayabilirsiniz.

Salatalık Ve Patatesin Koltuk Altı Kararmasına Faydaları

Öncelikle patatesin beyazlatıcı bir özelliği vardır. Patatesi kestikten sonra suyunu koltuk altınıza sürerek koltuk altınızı beyazlatabilirsiniz. Bu yöntem genellikle cildi hassas olan bireylerin kullanabileceği bir yöntemdir. Salatalık ise; tüm cilt tipleri için uygun olup soyduktan sonra direk koltuk altınıza sürerek beyazlamasını sağlayabilirsiniz. Salatalık ve patatesin koltuk altı kararmasına faydaları; cildi tahriş etmeden koltuk altınızı kolaylıkla beyazlatma özelliğine sahiptir. Aralarındaki tek fark ise patates hassas ciltler için olup, salatalık ise her cilt tiği için uygundur.

Koltuk Altı Kararmasının Sebepleri Nelerdir?

Bireyleri özellikle kadınlar erkekler çok daha fazla bu konuya dikkat etmelidir. Çünkü kadınlar güzel olmak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak ister. Koltuk altı kararmasında da koltuk altı aldığınız malzemelere dikkat etmeniz ve cildinize uygun tipte malzemeler ile almanız gerekir. Koltuk altı kararmasının sebepleri nelerdir? Koltuk altınızı alırken özellikle jiletle almanız kararmasına sebep olacaktır.