Kişiye Özel Burun Estetiği Ameliyatı Daha Başarılı Oluyor!

Burun estetiği ameliyatı uzmanlar tarafından kişiye özel olarak uygulandığında hem sağlıklı hem de estetik yönünden oldukça önemlidir.
Kişiye Özel Burun Estetiği Ameliyatı Daha Başarılı Oluyor!

Günümüzde uzmanlar tarafından gerçekleştirilen burun ameliyatı kişiye özel uygulandığı da sağlıklı ve estetik bakımından büyük önem arz ediyor. Burun esteti kişinin yüz hattına göre uyarlanmaktadır. Ancak doğal bir görünümde olmasını ve kolayca nefes alıp verme işlevinin yapması öne çıkıyor. Burun estetiğinde sağ ve sol tarafın aynı simetri içerisinde olması gerekmektedir. Ameliyat sonrasında elde edilen sonucun yıllar boyunca kullanılması ve deforme olmaması gerekir.

Burun estetiğinde kişiye özel planlama oldukça önemlidir. Kişilerin daha mutlu ve öz güveni yüksek bireyler olmasına destek verilir. Günümüzde bu dalda uzman doktorlar kişinin yüz hatları ile uyumlu ve özgün burun yapıları tercih ediliyor. Burun ameliyatı açık ya da kapalı olarak farklı tekniklerde yapılmaktadır. Aynı zamanda sadece burun sırtında problem var ise kapalı teknik tercih edilmektedir. Açık burun ameliyatı genellikle ileri vakalarda, kıkırdak ve burun ucunda meydana gelen sorunların çözüme kavuşmasında tercih edilmektedir.

Kişiye özel burun ameliyatı kişinin burun yapısına göre farklı tekniklerde yapılmaktadır. Örneğin; kişinin burnu yüzüne göre büyükse, burun kemiğinde eğrilik varsa, burun delikleri simetrik değilse, burun ucu aşağı doğru düşükse ve rahat nefes alamayan kişiler için kişiye özel burun ameliyatı yüksek başarılı sonuçları elde edilen bir ameliyattır. Kişiye özel olarak yapılan burun ameliyatı kesinlikle kişinin yüz yapısı ile uyumlu olmalıdır.

Burun Estetiği Sonrası Nasıl Olmalı?

Başarılı bir burun estetiği ameliyatı sonrasında kişinin yüz yapısı ile uyumlu olması gerekmektedir. Gözler, kaşlar, dudaklar, yanaklar ve çene ile orantılı olması gerekir. Son derece doğal bir görünümde olması oldukça önemlidir. Başarılı bir burun estetiğinde burun sırtı çok geniş ya da çok dar olmamalıdır. Ayrıca burun sırtında çıkıntı veya asimetrik çökme olmamalıdır. Ameliyat sonrasında burun orta hattan sola veya sağa eğik olmamalıdır. Sonuç olarak başarılı bir burun estetiği kişinin yüz yapısı ile uyumlu olmalıdır. Kişiye özel yapılan burun estetikleri her zaman daha sağlıklı sonuçlar elde edilmesini sağlar. Aynı zamanda sağlıklı bir şekilde nefes almanız sağlanmalıdır.