Kaymakam Cembekli’den Sivaslı TSM Filyasyon ekibine teşekkür

Sivaslı Kaymakamı Semih Cembekli, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi’nde filyasyon ekibinde yer alan 20 sağlık çalışanına teşekkür etti ve başarı belgesi takdim etti.
Kaymakam Cembekli’den Sivaslı TSM Filyasyon ekibine teşekkür

Yeni Hizmet giren ve Sivaslı 112 Acil Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ve Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) binasını gezen Sivaslı Kaymakamı Semih Cembekli,  sorumlu Başhekim Dr. Şadan Ülker’den yeni bina hakkında bilgi aldı ve çalışma ortamının rahat olup olmadığını sordu.

Aldığı cevaplardan memnun olan Cembekli, daha sonra pandemi dönemi boyunca filyasyon ekibinde görev alan 20 sağlık çalışanına teşekkür etti ve başarı belgesi verdi.

Belge dağıtım töreni öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Cembekli; “Kamu çalışanları olarak pandemi döneminde hepimiz büyük fedakârlıklar yaptık. Devlet ve kamu görevinde ayırım olmaz diyerek, milletimiz bu salgından kurtarmak için bekçilik yaptık, kapıcılık yaptık.

Üzerimize ne düşerse vatanımız ve insanımız için yerine getirmeye çalıştık. Çok şükür ilçemizde hep birlikte salgınla mücadelede büyük bir başarı sağladık.

Bu başarıda en büyük aslan payı sağlık çalışanlarımızındır. Hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sorumlu Başhekim Dr. Şadan Ülker de yaptığı konuşmada; “Sayın Kaymakamım pandemi ile mücadele döneminde biz sağlık çalışanlarına vermiş olduğunuz büyük destek, yükümüzü hafifletti.

Bizi onurlandırdı ve şevkimizi artırdı. Bizi başarımızda sizin bizlere sağlamış olduğunu z desteğin payı büyüktür” dedi.

İLK AŞI DA YAPILDI

Kaymakam Semih Cembekli’inin yeni hizmete giren sağlık tesisini gezisi sırasında, ASM’de ilk covid-19 aşısı Sivaslı ilçesinde eczacılık yapan ve aynı zamanda belediye Meclisi Üyesi olan Eczacı Bahri Azatçam’a yapıldı.

Azatçam, aşı olduğu için heyecanlı olduğunu, salgını yenmek için herkesin aşı olması gerektiğini söyledi.