Kavurucu Sıcaklarda Serinleten 8 Sağlıklı İçecek

Uzmanlar son derece ferahlatan ve sağlığı hiçbir şekilde bozmayan içeceklerin tercih edilmesi yönündedir. Yapımı kolay olan 8 sağlıklı içeceğin tarifini bu yazıda bulabilirsiniz.
Kavurucu Sıcaklarda Serinleten 8 Sağlıklı İçecek

İşte kavurucu sıcaklarda serinleten 8 sağlıklı içecek;

Şeftali Çayı

2 orta boyda bulunan şeftaliyi, yarım su bardağı içerisinde kuru üzüm ve 2 su bardağı suyla beraber pişirmeye başlayın. Buzdolabında soğuttuktan sonra taze nane yaprakları ekleyebilir ve sizde afiyetle içebilirsiniz.

Domates Aromalı Maden Suyu

Domatesli maden suyu tüketimi obezite problemlerini giderme konusunda sinir sistemi düzenlenmesinde de yardımcı olmaktadır.

Çilek Aromalı Milkshake

5-6 adet çileği yaklaşık olarak yarım bardak sütle karıştırmaya başlayın. Tüketirken içine kolayca tarçın ilave edebilirsiniz.

Çilek Aromalı Su

Antioksidan kapasitesi son derece yüksek olabilen çilekle elde edilecek olan bu karışım vücudun toksinlerden en iyi şekilde arındırılmasını sağlamasının yanında ürik asidi yüksek olarak bulunan, hipoglisemi sorunu yaşayan kişiler kullanabilir.

Kavun Aromalı Smoothie

Kavun A, B ve C vitaminleri konusunda son derece zengindir. Bununla beraber E ve K vitaminlerini de içeren kavunun bağışıklık durumu destekleyici, kalp damar sağlığını en iyi şekilde korumaktadır.

Karpuz Aromalı Limonata

A vitamini deposu olarak bulunan karpuz göz sağlığını korumakta ve bağışıklık sistemini daha güçlü hale getirmektedir. Likopen açısından son derece zengin bu meyve kalp damar sağlığını korumaktadır.

Limonata

Yüksek miktarda yer alan C vitamini ve antioksidanlar bulunduran limondan yapılan içecek, kilo almak istemeyen kişiler için sıcak hava içerisinde tercih edilebilecek güzel sağlıklı içecektir.

Salatalık Aromalı Ayran

C vitamini ve antioksidanlar konusunda zengin olan salatalık sıvı ihtiyacını karşılamasının yanında bağışıklık güçlendirici ve kansere karşı da koruyucu etkisi bulunmaktadır. Sizde bu serinleten sağlıklı içecekleri güvenle tüketebilirsiniz.