II. Uluslararası Onkolojik Aciller Kongresine Uşak ev sahipliği yaptı

II. Uluslararası Onkolojik Aciller Kongresi, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
II. Uluslararası Onkolojik Aciller Kongresine Uşak ev sahipliği yaptı

Uşak Üniversitesi’nde 3 gün boyunca süren kongrenin başkanlığını, Doç. Dr. Ayşe Özdemir yaptı. Kongreye bir çok üniversitenin Tıp Fakültesi onkoloji bölümünden ülkemizin tanınmış tıp insanları katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan, Doç. Dr. Ayşe Özdemir, “Onkolojik aciller konusunda kongremizin ikincisini düzenliyor olmak bizleri heyecanlandırmaktadır. Ayrıca bu yıl; ATUDER (Acil Tıp Uzmanları Derneği), Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği, Akademik Onkoloji Derneği, Türk Akciğer Kanser Derneği’nin yanı sıra Lokman Hekim Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bandırma Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Onkoloji Hemşireliği Derneği’nin destekleriyle kongremiz daha da güçleneceğini düşünüyoruz. Hazırlıkları devam eden kongremizin detaylarını üniversitemiz web sitesi üzerinden kısa süre içinde sizlerle paylaşacağız. Güçlü bir bilimsel etkinlik olması için elimizden geleni yapacağımızı bildirmek isteriz.

COVID-19 salgınının gidişatına göre kabul edilen sözlü sunumlar ve tüm konuşmalar online ya da kongre merkezinde yüz yüze olarak sunulacaktır. Kongre katılımcıları, onkolojik aciller başlıkları dahilinde sözlü bildiri ve/veya poster sunum ile kongreye katılım sağlayabilirler. Kongre sonunda ISBN numaralı olarak kongre özet kitabı ve ISBN numaralı kongre bildiri tam metin kitabı yayınlanacaktır. II. Uluslararası Onkolojik Aciller Kongresi, akademik teşvik hariç, doçentlik kriterleri ve tüm akademik yükseltmelere uygun olarak planlanmıştır. Uluslararası Onkolojik Aciller Kongresinde sizleri Uşak Üniversitesi ‘nde ağırlamaktan onur duyacağımızı bildiriyoruz” dedi.

Ayrıca Onkoloji Hemşireleri Derneği Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi’ndeki hemşirelere yönelik kurs düzenledi.

(SALİH KILINÇ / HABER)