İbn-i Sina asırlar önce önermiş! Öksürük nöbetini anında kesen kür!

Geçmeyen öksürük nöbetlerini ortadan kaldıracak bir kür son günlerde oldukça popüler oldu. İbn-i Sina’nın asırlar evvel bulduğu formül öksürük nöbetlerini anında kesiyor.
İbn-i Sina asırlar önce önermiş! Öksürük nöbetini anında kesen kür!

Kış ve bahar aylarında çoğu kişi öksürük problemi yaşayabiliyor. Bu sorunun üstesinden gelmek için çeşitli ilaçlar kullanılsa da istenilen fayda görülemiyor. Öksürük bir nöbet haline dönerken yaşam konforunu alıp götürüyor. Uyku biler uyutmayan bu öksürük nöbetleri ayrıca bir stres kaynağı oluyor. Geçmeyen öksürük nöbetlerine çözüm yolları arayanlar son dönemlerde oldukça popüler olan bir kür ile karşılaşıyorlar.

İBN-İ SİNA ÖNERMİŞ!

Tıp dünyasının en önemli isimlerinden birisi olan İbn-i Sina çok sayıda rahatsızlığın çözüm yollarını asırlar öncesinde insanlığa miras olarak bıraktı. İbn-i Sina’nın hazırlamış olduğu kürler incelendiğinde öksürük nöbetlerine bir çare bulunduğunu da görüyorlar. Doktorlar da son dönemlerde ilaç tedavisinin yanında bu kürü hastalarına öneriyorlar.

İbn-i Sina’nın öksürük nöbetlerini anında tedavi eden doğal küründe iki ana malzeme bulunuyor. Soğan ve bal ile hazırlanabilen bu kürü kullananlar gördükleri mucize etki ile büyük bir şaşkınlık yaşıyorlar.

NASIL HAZIRLANIR?

Öksürük nöbetinin tedavisinde kullanılan kürün hazırlanışı da oldukça basit. 4 adet soğan alınır ve kabukları soyulduktan sonra her bir soğan 4 parçaya bölünür. Ardından bu soğanlar bir kavanoza konulur. Soğanların içerisinde olduğu kavanozun içerisine 4 yemek kaşığı da bal eklenir. Bu karışımın etki gösterebilmesi için 8 saat beklenmesi gerekiyor. Hem soğanın hem de balın içerisinde bulunan bileşenler bu 8 saat içerisinde etkileşime giriyorlar. Bu etkileşim ile beraber soğan ve bakın içerisindeki tüm yararlı mineral ve vitaminler açığa çıkıyorlar. 8 saat geçtikten sonra bu kür kullanılmaya hazır hale geliyor.

Öksürük sorunu yaşayanlar hazırlanan bu kürü aşırı derecede tüketmemeye dikkat etmeliler. Her gün 1 tatlı kaşığı yemek yeterli olacaktır. Bu şekilde öksürük nöbeti sorunu da çözülecektir. Bu kürü uygulayacak olanların öncelikle doktorlarından tavsiye almaları gerekmektedir.