Erimeyen Yağlarınızdan Liposuction İle Kurtulun!

Bölgesel yağlardan kısa süre içerisinde kurtulmanın en etkili yolu liposuction’dır. Erimeyen yağlarınız için bu yöntemi tercih edin.
Erimeyen Yağlarınızdan Liposuction İle Kurtulun!

Düzenli olarak yapılan eğersiz ve diyet sonrası erimeyen yağlar için liposuction en etkili yöntemdir.  Bölgesel yağlardan kurtulmak isteyen ve fit bir görünüme sahip olmak isteyen kişiler bu yöntem sayesinde istediği görünüme kısa sürede kavuşabilir. Liposuction, yağ dokusunun incelmesini ve vücuttan atılmasını sağlamaktadır. Özellikle karın çevresi, kalça, bel ve diz kısımlarında oluşan yağların giderilmesi sağlanıyor. Uygulamalar estetik cerrah tarafından yapılmaktadır. Vücutta bazı bölgelerde istenmeyen yağların erimemesi söz konusu olabiliyor. Bu durumda bir uzmandan destek almanız gerekir.

Günümüzde yaygın olarak tercih edilen liposuction, hem estetik açısından hem de sağlık açısından önemli bir yere sahiptir. İşlem genellikle 1-2 saat içerisinde gerçekleşiyor. Kişi ameliyat sonrası hemen taburcu edilmektedir. Ancak bu süreçte kişinin kendini zorlayıcı hareketlerden kaçınması gerekmektedir. Bazı cerrahlar eriyen dikiş ipi kullanıyor. Bu sayede dikişlerin alınması ve dikiş izi kalması gibi durumlar söz konusu değildir. Liposuction uygulanan bölge korse ve bandaj ile sarılmaktadır. Bu dikiş izlerinin kalmaması için oldukça etkili bir yöntemdir.

Liposuction Uygulaması

Uzman estetik cerrahlar aracılığı ile gerçekleşen işlem oldukça sağlıklıdır. Hasta ve uzman birlikte karar vererek hangi bölge için uygulama yapılacağı ve ne kadar yağ çekimi yapılacağı belirleniyor. Karşılıkla anlaşması sonrası fazla yağ hücrelerini alarak kişinin form kazanması sağlanıyor. Yağların parçalanarak kanaldan dışarı atılması sağlanıyor. Ancak tavsiyemiz bu ameliyatın tam teşekküllü bir hastane tarafından uygulanması yönündedir.

Liposuction erimeyen yağlardan kurtulmanın en etkili yoludur. Günümüzde çoğu kadın spor ve diyet ile zayıflayamıyor. Ancak kilosundan ve fazla yağlarından şikayetçi olan kişiler bu yönteme başvuruyor. Uzmanlar tarafından gerçekleşen bu ameliyat kısa sürmektedir. İlgili bölgede bulunan yağ alınarak istenilen form için başlangıç yapılır. Aynı anda birkaç bölge de istenmeyen yağlardan kurtulmak mümkündür. Bu ameliyatı olan kişiler doktorlarının belirttiği tavsiyelere uyması gerekir. Çoğu kişi karın bölgesinde bulunan yağları için bu yöntemi tercih ediyor. Sizin de böyle bir şikayetiniz var ise liposuction ile erimeyen yağlarınıza elveda diyebilirsiniz.