En Etkili ve En İyi Sivilceleri Geçiren Kremler

Sivilce, ergenlik döneminden itibaren hayatımızın her döneminde ortaya çıkabilir ve elbette cildiniz için en etkili sivilce kremini bulmak istersiniz. Sivilcelerin ortaya çıkması fiziksel ve çevresel birçok faktörden kaynaklanabilir.
En Etkili ve En İyi Sivilceleri Geçiren Kremler

Bu sorunla baş etmeye çalışan herkes pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmak ister. Bu nedenle bir süre hayatınızın gündem konusu en etkili sivilce kremini bulmak olacaktır.

Sivilcelere En İyi Etki Eden Kremler

Benzamycin topikal jel, ismini sıkça duymuş olabileceğiniz sivilceli bir cildi kısa sürede toparlamaya yardımcı olan popüler bir ürün. Genel olarak doktorların iltihaplı sivilcelere yönelik reçeteyle vermiş olduğu bir krem. Güçlü bir içeriğe sahip olması nedeni ile sadece var olan akneli bölgelere düzenli olarak sürmeye özen göstermelisiniz. Sivilce lekerine ne iyi gelir diye soruyorsanız mutlaka dikkat etmeniz gereken bir nokta tedavi aşamasındaysanız sivilcelerinize dokunmamalı ve asla sıkmamalısınız.

Acnelyse, hücreleri tazeleme özelliği sayesinde cildinizdeki alt tabakayı uyararak soyarak cildinizi yeniler. Ayrıca içerisinde A vitamini bulundurması ile cildinizdeki pürüzleri rahatça ortadan kaldırır. Yine eczanelerden temin edebileceğiniz bir diğer sivilce kremi olan Imex, antibiyotik özelliği taşıması nedeni ile aktif aknelerinizin bakteri üretmesini engelleyerek kurutur. Böylece yüzünüzdeki diğer bölgelere sıçramadan aktif sivilcenizden kurtulabilirsiniz.

Orta düzeydeki sivilce sorunlarında oldukça etkili olan Sivex losyon, benzer şekilde bakterileri yok ederek kısa bir süre içerisinde aktif sivilcelerin önüne geçmeyi hedefler. Losyonu sürmeden önce doğru bir cilt temizleme yöntemiyle yüzünüzü temizleyerek güzelce kurulayın ve daha sonra ince bir tabaka halinde cildinize sürün. Sivilceleri kuruttuğu gibi ayrıca ciltteki aşırı yağlanmayı da önleyerek gözeneklerinizin temiz kalmasına yardımcı olur.

Yağlı ve karma ciltliler, doğru ve uygun sivilce izlerini geçiren kremi bulmakta en çok zorlanan gruptur. La Roche Posay Effaclar Duo Sivilce Kremi bu sorun için biçilmiş bir kaftandır. Sebum dengesizliği nedeniyle yüzünüzde var olan kir ve yağ gözeneklerin içinde hapsolarak gözenekleri tıkar. Bu ürün ciltteki sebumu dengeleyerek sivilce oluşumunu engeller ve cildin gerekli nem ihtiyacını karşılar.