Binlerce kişiye ücretsiz oldu! 1 TL bile ödemeyeceksiniz

Binlerce kişiyi yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan son habere göre İzmir’in Bayraklı ilçesinde binlerce kişiye ücretsiz sağlık hizmeti uygulaması başladı. Kliniklerde ücretsiz sağlık hizmetinin detayları haberimizde
Binlerce kişiye ücretsiz oldu! 1 TL bile ödemeyeceksiniz

İZMİR (İHA) – İzmir Bayraklı’da vatandaşlara sunulan ücretsiz sağlık hizmeti dikkat çekiyor. Özel hastane kalitesiyle ücretsiz sağlık hizmetinden yararlanmak isteyenler için detaylar belli oldu.

Bayraklı ilçesi sınırları içerisinde olan yaşlı ya da yatalak hastaları evinde ziyaret eden ekipler, hastanın ihtiyacı olan yönlendirmeleri yapıyor. Bayraklı Belediye Başkanı yaptığı açıklamasında kliniklerde verilen ücretsiz sağlık hizmetlerinin yanı sıra hasta nakil hizmetleriyle de vatandaşlara deste olduklarını belirtti.

KLİNİKLERDE SAĞLIK HİZMETİ ÜCRETSİZ

Evde bakımdan hasta nakline birçok alanda ücretsiz sağlık hizmetleri ile vatandaşların takdirini toplayan Bayraklı Belediyesi, Sağlık evleri ve klinikler de muayene, enjeksiyon, pansuman, tansiyon ve açlık kan şekeri ölçme gibi hizmetlerinin yanı sıra diş polikliniklerinde ise diş muayenesi, dolgu, diş temizliği ve diş çekimi gibi hizmetleri de sunuyor. Sağlık İşleri Müdürlüğünde; 3 doktor, 7 diş hekimi, 4 hemşire, 2 paramedik, 2 acil tıp teknisyeni, 1 sağlık memuru ve 4 sağlık teknikeri görev yapıyor.

aw212996-02.jpg

UZMAN KADROYLA TAM HİZMET

Ücretsiz sağlık hizmetleri konusunda vatandaşların yanında olduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Evde bakım ve hasta nakil hizmetleriyle sağlık kuruluşlarına gitmekte zorlanan vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Sağlık evleri ve kliniklerimizde muayene, tedavi, enjeksiyon, pansuman ve diş tedavisinde her biri alanında uzman kadromuzla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı ve mutluluğu bizim için çok değerli, daha yaşanılabilir bir Bayraklı için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Bayraklı’nın vatandaşlarına sunduğu ücretsiz sağlık hizmetlerinde ekipler ihtiyaç sahibi vatandaşları donanımlı ambulanslarla evinden alarak hastaneye götürüyor. Burada işlemleri tamamlanan vatandaşlar aynı şekilde evlerine geri bırakılıyor. Bayraklı’nın vatandaşlar için sunduğu bu hizmet vatandaşlardan tam not aldı.