Beklenen gün geldi! Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başlıyor

Sadece Kütahyalıların değil komşu illerin de sabırsızlıkla beklemiş olduğu Kütahya Şehir Hastanesi'nde hasta kabul tarihi açıklandı.
Beklenen gün geldi! Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "en büyük hayalim" diyerek hayata geçirdiği şehir hastaneleri projeleri tüm hızı ile devam ederken bu hastanelerden birinin de Kütahya'ya yapılacağı açıklanmıştı. İnşaat süreci tamamlanarak açılan hastanede beklenen tarih açıklandı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay yapmış olduğu açıklamasında Kütahya Şehir Hastanesi'nin hasta kabulüne başlayacağı tarihi açıkladı.Önsay uzun zamandır beklenen tarihi açıklayarak 28 Mart Perşembe günü itibariyle hastanenin gelen hastaları kabul etmeye başlayacağı müjdesini verdi.

KÜTAHYA ŞEHİR HASTANESİ NE ZAMAN AÇILACAK, HASTA KABULÜNE BAŞLAYACAK?

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 28 Mart Perşembe günü itibarıyla Şehir Hastanesinde hasta kabulüne başlanacağını belirtti. Yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır beklenen gün geldi” diyen İl Başkanı Mustafa Önsay,” 28 Mart Perşembe günü itibarıyla Şehir Hastanemizde hasta kabulüne başlıyoruz.

Şehir Hastanemizin şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Kütahya Valisi Musa Işın konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,” Umut ve sabırla beklediğimiz gün geldi. Şehir Hastanemizi açıyoruz. 28 Mart 2024 Perşembe günü açılışını yapacağız. Hemşerilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verdi.

Kütahya Şehir Hastanesi Perşembe günü düzenlenecek olan törenle açılacak ve hasta kabulüne başlayacak. Hastanenin çevre illerdeki hastalara da hizmet vermesi beklenirken açılışı bölgedeki vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmeti almasını sağlayacak.