BANAZLILAR FİZİK TEDAVİ İÇİN BAŞKA YERLERE GİTMEKTEN KURTULDU

Banaz Devlet Hastanesi bünyesinde hizmete açılan fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi ilçe halkını il merkezi ve başka yerlere gitmekten kurtardı Banaz ilçesinde 4 yıldır hizmet veren, yaklaşık 12 bin metrekare alanda kurulan ve 7 bin metrekare kapalı alana sahip, 50 yataklı hastanede bulunan, 4 yataklı birinci basamak yoğun bakım, genel cerrahi, ortopedi ve özellikli bir ameliyathane, doğum salonu, bir normal standart ameliyathane ve 5 yataklı diyaliz salonu ünitelerine yeni bir bölüm daha eklendi.
BANAZLILAR FİZİK TEDAVİ İÇİN BAŞKA YERLERE GİTMEKTEN KURTULDU

UZMAN 1 DOKTOR 1 FİZYOTERAPİST VE 3 HEMŞİRE GÖREV YAPACAK

Hizmet veren bu ünitelere ek olarak, fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi kuruldu. Hastaların fizik tedavisi için çevre il ve ilçelere gitmek zorunda kalması üzerine Uşak İl Sağlık Müdürlüğü ve Banaz Devlet Hastanesi yönetiminin girişimleriyle fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesinin kurulması ilçede sevinçle karşılandı.

Serviste 1 Uzman doktor, 1 fizyoterapist ve 3 hemşire görev yaptığı açıklandı.  

Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Hastanemizde ve ilçemizde bir ilk. Siz değerli hemşerilerimizin uzun zamandır hizmete girmesini istediğiniz birimlerden birini hizmet vermeye hazır hale getirdik. Bu birimi hizmete hazır hale getiren bütün devlet büyüklerimize, idarecilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Fizik tedavi ünitemiz, hastanemiz cerrahi katında hizmete başlamıştır.

Fizik Tedavi Ünitesinde bel, boyun,diz,omuz,boyun düzleşmesi, bel fıtığı,sırt ağrılarına fayda sağlayan ultrason tens infraruj parafin vb. cihazlarımızla hastalarımıza uygun seanslar düzenlenerek hizmet vermekteyiz.

Ünitemizde 1 uzman Dr.1 fizyoterapi teknikeri ve 3 hemşire ile hastaların tedavi seansları yapılmaktadır.

Fizik tedavi Ünitemizden yararlanmak için hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Uzm.Dr. Musa Yıldız’a MHRS den randevu alabilirsiniz.” denildi.

İlgili Haberler