Bakan Koca yaralı depremzedeler hakkında açıklama yaptı!

Yaşanan deprem felaketinin ardından yaralı olan vatandaşların tedavi süreci hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu.
Bakan Koca yaralı depremzedeler hakkında açıklama yaptı!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından 48 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği duyuruldu. Bir yandan depremden etkilenen illerde yaraların sarılabilmesi adına çalışmalar devam ederken bir diğer yandan da çevre illere gönderilen yaralı depremzede vatandaşların tedavi sürec, hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. 

YARALI VATANDAŞLARIN SON DURUMU AÇIKLANDI! 

Yaralanan vatandaşların tedavisinin gerçekleştirilebilmesi için çevre illere gönderilirken burada en çok hasta yoğunluğu bulunan iller ile birlikte hastaların son durumu da açıklandı. Bakan Koca, "9.881 depremzede hastamızın tedavisi yatırıldıkları hastanelerde halen devam ediyor. 1.834 hastamız yoğun bakımda. En çok hasta bulunan iller; Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep ve Antalya’dır. Her bir hastamıza tekrar şifa diliyorum. İyileşmeleri için elimizden geleni yapıyoruz." şeklinde yaptığı açıklama ile birlikte tedavisi devam eden hastaların son durumuna ilişkin gelişmelerden bahsetti.