Aydın Söke'de riskli işletmeler denetlendi

Halk sağlığını korumak adına Aydın'da denetimler tüm hızı ile devam ederken Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri de denetimleri arttırdı.
Aydın Söke'de riskli işletmeler denetlendi

Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde halk sağlığını korumak adına gıda denetimlerine hız verilirken Aydın'da ekipler çalışmalarını arttırdı. Bu kapsamda Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri özellikle de riskli grupta yer alan işletmeleri mercek altına alındı.

Aydın Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından Riske Dayalı Gıda İşletmelerinin kontrollerine başladı. Hatırlanacağı üzere geride bıraktığımız aylarda Tarım ve orman Bakanı İbrahim Yumaklı ülke genelindeki lokanta, restoran, otel ve kafetaryaların denetimlerini sıkılaştıracaklarını ilan etmişti.

SÖKE'DE DENETİMLER ARTTI!

Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Riske Dayalı Gıda İşletmelerinin kontrollerine aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın, ülke genelindeki lokanta, restoran, kafeterya ve otel gibi toplu tüketim yerlerinde yapılan denetimlerin sıklaştırılması talimatı üzerine Aydın'da da denetimler aralıksız devam ediyor.

denetim-1.jpg

Bu çerçevede harekete geçen Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren ve riske dayalı gıda işletmelerinde denetim gerçekleştirdi.

denezim-1.jpg

Sahaya inen kontrol görevlileri, işletmelerde asgari, teknik, hijyenik ve muhafaza şartlarına uyulup uyulmadığını denetledi. İlçe genelinde gerçekleştirilen denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği öğrenildi.

Ramazan ayında vatandaşın sağlığını korumak adına tüm tedbirlerin alınacağını ifade eden ekipler denetimlerin daha da sıkılaştırılacağını ifade etti.