Aydın Kuşadası sağlık kompleksine yerinde inceleme!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yapımı devam eden sağlık kompleksinde Aydın İl Sağlık Müdürlüğü incelemelerde bulundu.
Aydın Kuşadası sağlık kompleksine yerinde inceleme!

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Kuşadası ilçesinde çok önemli bir sağlık yatırımı yapılıyor. Sağlık alanında yüksek talep gören merkezlerden birisi haline gelen Kuşadası’nda sağlık kompleksi inşa ediliyor.

Kuşadası sağlık kompleksi içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu gibi birimler yer alacak. Sağlık alanında bir merkez olacak kompleksin yapım çalışmaları yerinde incelendi.

YERİNDE İNCELEME YAPILDI!

Her geçen yıl artan sağlık altyapısı ile sevk alan bir il olma yolunda ilerleyen Aydın'da, İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar da aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Kuşadası ilçesinde yapımı devam eden ve İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun da içinde bulunduğu sağlık kompleksinin inşaatı hız kesmiyor.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Kuşadası'na giderek inşaatı devam eden sağlık yatırımlarını yerinde inceledi. İlçe Sağlık Müdürü ve yüklenici firma yetkililerinden inşaat alanında gerçekleştirilen çalışmalar, son durum ve planlamalar hakkında bilgi alan Müdür Şenkul, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun tefrişat işlemlerinin devam ettiğini ifade ederek ivedilikle hizmete açılması için tüm çalışmaların yakından takip edildiğini belirtti.

İl Sağlık Müdürü Şenkul'a sağlık kompleksi inşaatı ziyaretinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Destek Hizmetleri Başkanları, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı ve Kuşadası İlçe Sağlık Müdürü ile Hastane Başhekimi eşlik etti.

Kuşadası’nda yapılan sağlık kompleksi hizmete girdiği zaman sağlık hizmetlerinin verilmesi açısından vatandaşlar önemli kolaylıklar elde etmiş olacaklar. Bir araya toplanan birimler daha koordineli bir şekilde çalışarak hizmet verebilecekler.