Aydın Karacasu İlçe Devlet Hastanesi açılıyor!

Karacasu ilçesinde yapımı devam eden ilçe devlet hastanesi açılışı için gün saymaya devam ediyor.
Aydın Karacasu İlçe Devlet Hastanesi açılıyor!

Sağlık yatırımları tüm hızı ile devam ederken bu yatırımlardan biri de Aydın'ın Karacusu ilçesinde hayata geçirilmişti. Aydın Karacusu ilçesinde 10 yataklı Entegre İlçe Devlet Hastanesi projesinde sona gelindi.

Aydın’ın Karacasu ilçesinde yapımı tamamlanan 10 yataklı Entegre İlçe Devlet Hastanesi, hizmet için gün sayarken, bölgede incelemelerde bulunan Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul; “Hastanemizin hizmete girmesiyle Karacasu’nun sağlık kalitesi daha da yükselecek” dedi.

KARACASU HASTANESİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Sağlık Bakanlığı yatırım programı kapsamında Aydın’ın Karacasu ilçesinde yapımı tamamlanan 10 yataklı entegre İlçe Devlet Hastanesi hizmete girmek için gün sayıyor. Bu çerçevede Karacasu’ya giden Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, hastanede incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

aydin-2.jpg

Hastanenin en kısa sürede hizmete gireceğini ifade eden Müdür Şenkul; “Hastane inşaatımızın tamamlanması ile birlikte Karacasu ilçemizde sağlık alanında kalite daha da yükselecek ve vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği standartlarda sağlık hizmeti alacaklardır.

aydin-3.jpg

Gelecek olan cihaz ve mefruşatların yerleştirilmesi ile hastanemiz yeni yerinde hizmet vermeye başlayacaktır. İlçemizde yapılan bu hastanemizle birlikte vatandaşlarımız sağlık hizmetine çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceklerdir.CYeni hastane binamızın ilçemize, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

aydin-4.jpg

Yeni hastane binası bünyesinde acil sağlık hizmetleri, aile sağlık merkezi ve toplum sağlığı çalışmaları bir arada yürütülecek. Acil hastalara da ilk müdahale hastanede inşa edilen acil serviste yapılacak.