Akciğer kanseri ve bağımlılık hakkında bilgi almak için bu stantlara uğrayın

Uşak Kent Konseyi organizasyonu ile Uşak Kanserle Savaş Derneği ve Yeşilay Uşak Şubesi ortaklaşa stant açarak Uşaklıları akciğer kanseri, tütün ve alkol bağımlığı hakkında bilgilendirdiler.
Akciğer kanseri ve bağımlılık hakkında bilgi almak için bu stantlara uğrayın

Atatürk Anıtı önünde bugün ve yarın kalacak olan stantların açılışını Uşak Valisi Dr. Turan Ergün gerçekleştirdi ve stant görevlilerine başarılar diledi.

Uşak Kanserle Savaş Derneği ve Kent Konseyi Başkanı Mehmet Kurnaz, iki gün boyunca vatandaşları bilgilendireceklerini belirterek, Uşaklılarını stantlarına davet etti.

2022 Yılı Akciğer Kanseri farkındalık Ayı kapsamında çalışmalarını sürdüren Uşak Kanserle Savaş Derneği ve Yeşilay Uşak Şubesi ve Yeşilay Danışma Merkezi (YEDAM) Uşak Kent Konseyi organizasyonunda açtıkları standı ziyaret eden Uşak Valisi Dr. Turan Ergün açtı.

Yeşilay Uşak Şube Başkanı Feyza Güler, Vali Turan’a hediyeler sundu. Stantta görevli gençlerin “Yeşilay üyesi olma isteğini kırmayan Vali Ergün,

Stantlarda gönüllü çalışan gençleri tebrik etti. Ergün, “Çocuklarımız, hiçbir şey beklemeden örnek bir davranış sergileyerek vatandaşlara yardımcı olmak sureti ile zamanlarını değerlendiriyor ve çok hayırlı bir iş yapıyorlar” dedi.

Stantlar hakkında bilgi veren Uşak Kent Konseyi ve Uşak Kanserle Savaş Derneği Başkanı Mehmet Kurnaz, “2022 Yılı Akciğer Kanseri farkındalık Ayı kapsamında Kent Konseyi olarak bu konuda etkin iki derneğimizin Uşak halkını bilgilendirmesi için böyle bir stant kurduk. Burada akciğer kanseri, tütün ve alkol bağımlılığı hakkında halkımızı bilgilendiriyoruz.

17 Kasım günü saat 19.30’ da AKM’de bu konuda bir konferansımız olacak. Bütün Uşak halkını bekliyoruz” dedi.