Ağrıdan eser bırakmıyor! İbn-i Sina'nın yüz yıllar önceki tarifi ağrıları söküp atacak

İbn-i Sina tarafından yüz yıllardan beri kullanılan o reçetesi hala kullanılıyor. Ağrıdan eser bırakmıyor. İşte o yöntem.
Ağrıdan eser bırakmıyor! İbn-i Sina'nın yüz yıllar önceki tarifi ağrıları söküp atacak

Ağrıdan eser bırakmayan yüz yıllar önceden beri kullanılan İbn-i Sina'nın doğal formülü tekrar gün yüzüne çıktı. Ağrıları anında söküp atan bu yağ ile şikayetleriniz son bulacak. Peki İbn-i Sina'nın ağrılara şifa olan reçetesi nedir? İşte o reçete.

Ağrı çeken ve bu ağrıları ilaçlar ile dindirmek istemeyen vatandaşlar doğal yöntemler arıyor. İbn-i Sina tarafından bulanan ve yüz yıllardan beri kullanılan bu yağ ile ağrılardan doğal yöntemler ile kurtulmak mümkün. İbn-i Sina tarafından Diz ağrısı için  önerilen bu yöntem haberimizde yer alıyor. İşte diz ağrısı ve vücuttaki ağrılardan kurtulmak için kullanılması gereken formül. 

YÜZ YILLAR ÖNCEKİ FORMÜL!

Hayvansal yağlar arasında en sağlıklı olan kuyruk yağının içerisinde omega yağ asitleri, potasyum, kalsiyum ve demir bulunmaktadır. Kuyruk yağının diğer adı don yağıdır. Bu yağ yüz yıllardan beri yemeklere tat vermesi için kullanılırken aynı zamanda da sağlık sektöründe de kullanılmıştır. Eklem ağrısı, diz ağrısı ve kıkırdak erimesi gibi rahatsızlıkları yaşayanlar için kuyruk yağı tedavisi önerilmektedir.  İbn-i Sina tarafından keşfedilen bu ağrı kesici yöntemin nasıl uygulanması gerektiği ise haberimizin devamında yer alıyor.

NASIL UYGULANMALIDIR?

Kuyruk yağı yemeklerde tüketildiğinde de birçok faydası bulunurken yağ olarak kullanıldığında da vücuttaki ağrılara etkisi bulunmaktadır. Kuyruk yağının ağrıyan dize eritilerek kullanılmasının ardından bir bez ile ağrıyan bölge sarılmalıdır. Bu şekilde bir süre beklenilmesi gerekmektedir. Kasılmaları ve kas ağrılarını ortadan kaldıracaktır.

İlgili Haberler